Gaaaaaah!

Om jag ska vara ärlig så har jag så SJUKT TRÅKIGT! Jag har inget problem med att bara vara hemma och ta det lugnt en fredag kväll, när jag är sugen på det d.v.s. Nu vill jag hitta på något lagom, typ se film, men är lite för lat för att ringa runt till hela telefonlistan och se om någon är sugen. Och då hamnar man här, hemma hos mamma och pappa där jag bott de senaste tre dagarna då jag jobbat (och får hjälp med Signe), där jag fixade mig en härlig fredagsgröt när jag kom hem från stallet. Ja, ni hör ju, redan där blev det fel. Fredagsgröt… Mamma och pappa planerar att somna i soffan till Let’s Dance så de är ju inte de roligaste sällskapet i kväll, om man säger så.

fredagenienask

Signe däremot. Hon har sin toppenfredag som i en liten ask; i mormors knä där man blir kliad på magen. Tur att någon är nöjd!

Jag funderar på att göra ett besök på Ica Maxi som kvällens happening för att köpa kesella vanilj så att jag kan göra mig lite fuskglass i alla fall. Men vänta nu, har jag inte redan varit på Ica Maxi hela dagen?

Jo!!

  1. 25 feb 2011 · 9:37 e mCatti

    Ja, fredagar kan onekligen vara tråkiga ibland!

  2. 26 feb 2011 · 11:34 f mLinda - LindaBrie.se

    Haha, åh, hoppas helgen blir bättre :)

  3. 27 feb 2011 · 11:44 f mFrida

    stackare :( hoppas resten av helgen blev rolig(are) i alla fall! :)

Tyck till