Man får se en hel del i mitt jobb. Olika relationer, trötta föräldrar, kära pensionärer, chokladsugna kvinnor i lingonveckan, oljiga karlahänder och roliga ungar.

Häromdagen kom ett par med deras 2-åriga dotter. Mamman står nere och packar varorna, medan pappan packar upp på bandet med barnet i vagnen bredvid. Och så säger ungen någonting, men jag hör inte riktigt, så hon säger det högre. ”MAMMAS BLÖJOR!” och så pekar hon med sitt knubbiga barnfinger på två paket bindor som åker fram på bandet. Pappan hyschar lite åt henne, och jag ser att han får svårt att hålla sig för skratt. Jag med :) Sådant kan ändå förgylla en söndagkväll på jobbet!

Något som förgyllde min tisdag kväll här hemma, var Isa’s inlägg om hennes otroligt söta och roliga unge. Läs bara! haha

  1. 22 feb 2011 · 10:54 e mEmma

    Milla är galet pinsam alltid när vi handlar. Standard är ”vad heter han/hon?” ”ja jag vet inte” svarar jag då och hon säger när vi passerar ”hej, du heter gubbe?” haha. Skämmiga barn! Gubbe eller tjejen heter alla okända, tur att dom oftast har överseende ;)

    Jättefina bilder, du är verkligen duktig på att fotografera!

  2. 22 feb 2011 · 11:23 e memelie

    Haha, ja.. Barn är för härliga :) Svägerskans äldsta, som blev 2 år i december, säger också en hel del roligt varje gång man är där. Nästa gång får jag nog skriva upp allt ;)

  3. 23 feb 2011 · 11:10 f mDenisa

    Ja det kan klia en del, men inte på samma sätt som eksem tror jag. Jag tycker att det mer svider och blir stelt på ryggen, som sår!

  4. 23 feb 2011 · 5:22 e mLinda - LindaBrie.se

    Haha! :D

  5. 23 feb 2011 · 7:20 e mminnapinna

    hehe, jag läste också det där inlägget hos isa (läser alltid hennes blogg). superroligt sagt av theo :)

    ja, kids är lovely.

  6. 24 feb 2011 · 9:26 f mMalin

    hihi! söta ungar alltså :) Tänk när Leija börjar kläcka såna där assköna kommentarer? Can’t wait! Så kul ju :)

    Sv: Ja de ska bli grymt & bilderna kommer bli awesomeeeeee :D

  7. 24 feb 2011 · 6:42 e mMickan

    Haha. Så sött. :D

    Ja, jag rekommenderar den. Jättebra. :) Fängslande. Jag ska nog köpa boken med. :)

  8. 24 feb 2011 · 10:39 e memelie

    Leja, Leja, Leja!
    Du som är så himla duktig med att inte äta onyttigt och sånt.. Skulle du vilja maila över lite tips eller så på hur du gör? På hur du lyckas? För nu är jag så himla trött på det här livet :( Jag vill inte äta onyttigt, jag vill inte må såhär dåligt som jag faktiskt gör när jag ser mig själv. Vilket gör att jag tröstäter.

    Så om du har lite tid över får du jättegärna maila över tips till en liten tjej som fortfarande inte får träna och som verkligen inte får bort det koooonstanta sötsuget. Tacktacktack på förhand :)

  9. 25 feb 2011 · 11:49 f memelie

    Jag lägger om en cysta som jag opererade i maj förra året, men sökte vård för första gången i februari samma år. Det är en långdragen process. Sedan ligger vårdcentralen i sjukhusbyggnaden, men nu är jag uppe på specialistmottagningen hos kirurgen som opererade mig och lägger om :)

  10. 25 feb 2011 · 1:12 e mZarah-Lou

    hahaha, hur underbart?! xD
    Barn är fantastiska!

  11. 25 feb 2011 · 4:05 e mMaloney

    Du är fin du baby. Jag älskar dig

  12. 25 feb 2011 · 6:19 e mpernilla

    Ja allén är supermysig! Synd bara att den inte går till vårt hus. Men dottern vår får en underbar väg till skolan i alla fall. :)

    …och apropå barn, har hört en och annan oslagbar kommentar genom åren! Underbart! :)

Tyck till