allahjartanssigne

Signe ville så gärna lägga upp en alla hjärtans dags-hälsning här på bloggen, å det ä bara å lyda. Så, taa-daa! Där ovan är den! Vad hon säger med den bilden, förutom ”jag vill ha karra”, får ni hitta på själva :) Men säkert ngt med att hon gärna hade gett er alla en blöt hjärtepuss om hon fick chansen.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag i dag. Jag har jobbat och sen skyndade jag mig iväg till stallet för ridlektion mellan 21-22. Lite segt att komma hem så sent, för i morgon är det nämligen tidig uppstigning för jobb. Signe är ute i byn hos mamma och pappa nu och jag längtar tills jag får hämta henne i morgon :) Det är himla tur att jag har  en sådan fin familj/släkt/vänner som ställer upp för oss med Signe. Det kan ju ha att göra med att hon inte är helt ful och odräglig att vara med ;) Men hursomhelst, tack till er alla som ställer upp! Tack vare er slipper ju Signe vara ensam mycket när vi jobbar. T.ex i dag jobbade vi båda eftermiddag och i morgon jobbar vi båda f.m. så då passar det fint med en liten sleepover hemma hos mormor & morfar!

puss på er!

  1. 15 feb 2011 · 7:15 f mEmma

    Signe tycker inte att vi är helt odrägliga att vara med heller får vi hoppas… :) Morfar var nyss och lämnade av henne här, så nu ligger hon och myser i mitt knä medans jag dricker mitt morgonkaffe..sen ska hon vara med Bruno när jag åker till jobbet :)

  2. 17 feb 2011 · 10:31 e mannelie berg

    Åå gud jag har saknar trynet på de här charmtrollet! :) haha!

Tyck till