Dagens ros

I går innan bion så skulle jag köpa en sådan där minipåse med ostbågar att mumsa på, men när jag kommer till kassan så står de att de inte tar kort för köp under 14kr. Jag gräver i fickorna efter mynt och frågar M om han har något, men inget. Vi hade bara kort! Så jag står där i några sekunder och funderar på hur jag ska lösa problemet, när tjejen bakom mig i kön slänger fram sina grejer och säger att hon betalar för min påse också. Först protesterade jag, men hon tyckte liksom att hon kunde bjuda på sju spänn, och jag tackade så himla mycket och sa att det var så himla gulligt gjort! Alltså, på riktigt! Hur gulligt? -Jättegulligt! En okänd tjej erbjuder sig att betala mina ostbågar så att jag har ngt att mumsa på till filmen.

Det kändes som konstigt att bara ”ta emot” sådär, utan att kunna ge något tillbaka. Men jag sa i alla fall hur gulligt det var och här får hon dagens ros också ;) Mer sådana där människor!

Tack till dig gulliga tjej

  1. 03 feb 2011 · 11:50 e mK a j s a j i

    Jaaa, så gulligt :D Såna behöver det finnas mer av!

  2. 04 feb 2011 · 6:13 f msandra

    Så snällt! Jag brukar bjuda på bussen om någon inte hittar sina pengar eller får slut på busskortet och chauffören tjurar och vägrar låta de åka med, vet att jag själv skulle uppskatta det om någon gjort för mig! :smile:

  3. 04 feb 2011 · 12:14 e mAnnica

    Det är sånt som gör världen lite lite bättre. Pay it forward ;) (både gör det och se filmen, superbra!)

  4. 04 feb 2011 · 1:12 e mLinda - ehtela.com

    Gilla! :)

  5. 04 feb 2011 · 6:00 e mTherese

    åh, vad fint gjort! vilken härlig människa! tycker du ska skicka in dagens ros till tidningen med! gud vad snällt!!

  6. 04 feb 2011 · 7:53 e mminnapinna

    ja, sätt in i tidningen. om hon skulle se det så skulle hon ju bli skitglad! jag har satt in några gånger, det är skitlätt. bara maila, inget krångel.

    en gång när jag stod i kön på coop så var det en tjej framför mig som hade handlat massor. när hon skulle betala så hade hon 5 spänn för lite. hon blev alldeles svettig och nervös. jag slängde fram en femma – tror du hon blev nå nöjd? jepp!

  7. 05 feb 2011 · 2:31 e mI N I S E N

    Sånt gör en så himla glad! Som hon sa till dig, 7 spänn är ju inte mycket – men gesten är desto mer :D

  8. 06 feb 2011 · 12:11 e mAnna

    Ja, jag har varit på finalen i Globen 3 gånger tror jag det är – det är superkul, en helt annan känsla än på TV! Måste varit kul igår och bra drag – i alla fall under Dannys låt ;)

  9. 06 feb 2011 · 6:47 e mPetra

    det är så sällan främmande människor gör sånt oväntat! Om man själv blir mer på de viset kanske andra blir mer inspirerade och alla bjuder hit och dit och är snälla! :P

  10. 07 feb 2011 · 5:04 e mJennie Johansson

    Oj, vilken grymt fin blogg du har! :) Designen är riktigt fin..

    Hoppas du har de bra :)

Tyck till