peace

Den här stilen tycker jag skitmycket om! Helt snygg var jag, fast lite cool också ;)

Jag går ju nästan aldrig ut på krogen eller på stan, förutom när jag ska gymma, och får så himla sällan tillfällen att klä upp mig (till och med i en relaxed baggy jeans-outfit). Himla tråkigt faktiskt! Här hemma går jag bara runt i mjukisar, på gymmet är det ingen galaklänning som gäller direkt och på stallet… ja, ni fattar. Aldrig får jag vara fin, ta mig tusan! På jobbet har vi ju arbetskläder så det är ju ingen idé att klä upp sig bara för att sitta med snygga kläder i bilen på väg dit. Så det är faktiskt en grej jag kan sakna med att inte gå i skolan eller ha ett jobb där man får ha egna kläder, att liksom få klä upp sig och låtsas vara lite intresserad av kläder :)

Visst, säger ni, jag kan ju gå runt i fina kläder när jag är hemma också.. Men! För det första så är jeans osköna (förutom baggy) och för det andra så springer jag ju ut och går med hunden titt som tätt, och då är det praktiska kläder som gäller. Sen så är det himla bra nu när jag ändå ska spara pengar till USA, men som sagt; trist! Jag vill ha garderoben full av fina kläder!

Fast vad ska jag ha på mig i USA då? Det är ju enkelt att anamma white trash-stilen med mjukisar och tisha och då behöver jag inte fixa någon utväxt heller, men hur kul? Oj, nu fick jag en anledning att köpa kläder!! :)

(Egentligen hade jag bara tänkt skriva att jag varit och gymmat och varit i stallet i dag, men så hade jag bildbrist och skulle bara slänga in den där bilden och så gled det över på lite annat… Nåja. Nu är det middag & änglagård. Vi hörs!)

  1. 25 jan 2011 · 9:07 e mPetra

    förstår vad du menar! Man klär aldrig upp sig längre. Saknar att ha en anledning till att ha high heels ibland! :P

  2. 25 jan 2011 · 9:10 e mFrida J

    Men Linnea när drar du till USA? Ska ni till San Diego någonting? Jag är eventuellt där en månad från typ mitten mars till mitten april….preliminärt

  3. 25 jan 2011 · 9:59 e mMeadow

    Du är så SNYGG! :)
    Jag håller med dig de där med kläder.
    När man inte har mkt skola så går man runt som en slusk.

    Kram

  4. 26 jan 2011 · 12:54 f memelie

    Du är så jävla snygg i just den här klädstilen :) Och såklart snygg i vanliga fall också, men extra snygg i denna.. ;) Jag fyndade just två par baggyjeans för 149 pix styck på Cubus, deras Final Sale. Grymt!

  5. 26 jan 2011 · 9:03 f mviktoria

    Tänk efter nu käre kusin.. Köp för tusan kläderna i USA.. Då kommer du ju liksom mycket billigare undan..
    Dumt att köpa några innan..
    Sedan tycker jag jämnt du e finklädd på alla fester du går på..
    Nä nu drar jag i bromssnöret…Erkänn att du bara e sugen på att shoppa :-)
    Kramis
    Viktoria

  6. 27 jan 2011 · 7:33 e mminnapinna

    jag förstår vad du menar med att ”klä upp sig” i skola o jobb och håller med. jag går iaf inte i vilka kläder som helst när jag är i skolan, men nu när jag jobbar… pfft! tjena att man klär upp sig. målarfärg, nötta knän, matrester osv. kanske skulle behöva ett lite mer glammo jobb ;)

Tyck till