trottis

En väldigt liten tröttis

Det är inte bara jag som tycker att det är synd och skam att vara uppe såhär tidigt en lördagmorgon. Signe håller med mig och är ganska tydlig med vad hon tycker.

För det första så ville hon inte alls stiga upp och när jag lyft henne ur sängen och ut ur sovrummet så gick hon direkt tillbaka till sovrumsdörren, stod där och skrek ”öppna! jag vill gå å lägga mej igen!” med sina söta bruna ögon.

För det andra så när jag tagit på henne selen och gått ut genom dörren stod hon länge i dörröppningen och funderade på om det verkligen var nödvändigt det här. Gjorde även samma överlämning på altanen innan vi gick ut på gatan.

Och för det tredje så var hon rekordsnabb med att kissa och vi hann inte gå långt alls innan hon klämde ut sig en liten bajskorv, tittade kaxigt på mig ”se! färdig! nu behöver vi inte gå nå längre” vände 180 grader och sprang hemåt.

Som sagt. – Det är för tidigt! Men nu väntar jobb och i kväll ska vi äta middag hemma hos mamma och pappa tillsammans med svärföräldrarna. Hoppas ni får en fin lördag! :kiss:

  1. 22 jan 2011 · 4:15 e mMattias

    Så himla skönt det är att ha en morgontrött hund, det är samma här. ;-)

  2. 23 jan 2011 · 10:36 f mJohanna

    Vad gullig du är Leja:) Den sidan ska jag genast kika in på, vad kul:) Kram!

  3. 23 jan 2011 · 11:21 e mAnnaMalin

    Haha vad skön hon är, lilla tjejen!! Novia är också väldigt morgontrött och brukar ligga kvar tills vi kommit igång ordentligt och J, som brukar gå ut med henne först numera, står vid ytterdörren och ropar efter henne :P Hihi Sugne var ju för söt som sprang tillbaka till dörren när du burit ur henne ur sängen…!

    Kram!

  4. 24 jan 2011 · 1:37 e mNatha

    Vilken sötfis!

Tyck till