sushimiddag

Ser ni mina fina nya örhängen som jag fick av Emma igår? Fina guldfåglar! Love ’em!

I går tog jag på mig nya linser och det måste ha varit något fel på dem för mitt högra öga var irriterat hela dagen, och sen på kvällen var det rött och såg svullet ut. Jag vet inte om själva ögongloben kan svälla, men det såg ut så! Jag får ju panik och ser framför mig ett liv utan linser för att jag förstört mina ögon. Gaah! Ringde optikern i dag och så fick M hämta ut nya linser och sen på torsdag ska jag på koll för både linser och glasögon. Okej om jag hade ett par glasögon sådana här gånger när ögat blir mupp, men mina glasögon är fem år gamla och sundertuggade av hund.. suck!

Nu har jag i alla fall satt i de nya linserna och ska ha dem så kort tid som möjligt i kväll, men aaah så skönt. – I can see, I can see!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på sushibuffé med två vänner. Det ska bli jättetrevligt… och gott! Jag ska äta hundra bitar…minst! ;) Hoppas att ni också får en trevlig kväll!

  1. 15 jan 2011 · 7:35 e memelie

    Gud, det där med linser tycker jag verkar skiiitläskigt.. Men ack så praktiskt! Finns många gånger då jag önskat att jag vågade pilla mig själv i ögonen, så jag kan slippa glasögonen ibland :)

    Trevlig kväll snygga du!

  2. 16 jan 2011 · 7:46 f mAnna

    Älskar ditt hår, det är så lockigt och fint! :)

Tyck till