Nyår 2010/2011

Jag hittar inte min överföringssladd till min canon, så här kommer bilder från nyår tagna med den lilla kameran. Vi hade ett grymt bra nyår! Vi firade det i Storforsen där vi bodde och firade på hotellet tillsammans med vänner.

När vi kom fram dit vid 14-tiden på dagen, så gick vi direkt ut vid forsen där vi åt supergoda lunchmackor som vi grillade vid elden, drack gott och frös lite lagom :) Det var -22, så vi fick pälsa på oss ordentligt. När vi kände oss mätta och tillräckligt frusna, så gick vi in och gjorde oss klara för relaxen. Där blev det bastu, ångbastu och pool innan vi gick upp och gjorde oss nyårsfina för kvällens middag.

nyarslunch

Innan vi gick till restaurangen hade vi fördrink i ett av våra hotellrum och hade en liten partävling där man skulle lista ut vilka kändisar som olika bilder föreställde. Kul! Middagen var jättegod och vi hade trevligt! Det var i princip vi och resten 60-taggare på stället, men det var kul. Vi skålade och var glada :)

nyarsmiddag

Vid 12-slaget gick vi ut utanför hotellentrén och såg på några, ganska fjuttiga, fyrverkerier och skålade i champagne. Efter det så var det dans, drinkar och lite efterdoja. Väldigt skönt att bara kunna gå till hotellrummet sen och gå och lägga sig, utan att behöva tjorva med taxi och sånt.

2011

En väldigt trevlig och lyckad kväll :)

  1. 05 jan 2011 · 4:33 e mminna

    ni ser ut att ha haft fett skoj! kul! kram

  2. 05 jan 2011 · 6:56 e memelie

    Verkar ha varit en mysig nyårskväll :)
    Och herregud, ge mig ditt hååår! Så vackert.

  3. 06 jan 2011 · 12:36 f mLeja

    Vad snygg du var! Hubba hubba (obs! bör uttalas med basröst)

Tyck till