utvaxten

I morgon har jag bokat tid för att fixa min ”utväxt från helvetet”. Det ska bli såå skööönt! Egentligen hade jag behövt göra det i juni, men så for vi till turkiet och så var utväxten borta när jag kom hem :) Och sen behövde jag fixa den i augusti, men då for vi till spanien, hehe. Men nu finns det ingen sol som kan rädda mig, så då är det bara att ta och pröjsa för det själv.

Jag är egentligen sugen på att göra något annat med håret, än det jag alltid har, men jag kan aldrig bestämma mig för vad, så det blir alltid same old, same old – ljusa slingor. Fast jag vet ju i och för sig att när jag har haft mörkare så har jag alltid längtat tillbaka till mitt ljusa hår igen. Åh, vilka stora problem jag har!

(kolla handen på bilden förresten. den ser ju skitskum ut. det blev väl rörelseoskärpa men det ser ut som att den är inlindad i spindelnät eller ngt. jaja.. förde ni anteckningar på det? bra. ;) )

 1. 30 Nov 2010 · 11:37 f mKakan

  (Whisper) Haha jag har bara låtit min utväxt from hell vara o nu bryr jag mig inte längre..
  Men klart, jag har inte lika ljust som du, eller som jag hade förut så det är inte lika stor kant på mig nu.
  Lösen skriver jag har nu är morrissey.
  Kram!

  [Reply]

 2. 30 Nov 2010 · 11:39 f mPetra

  tror du ska hålla dig till blonda slingor bara! Tror det blir allra snyggast! :)

  [Reply]

 3. 30 Nov 2010 · 3:39 e mDenisa

  Tack fina Leja!

  Och det med håret.. alltid ett problem ;) Själv blir det mörkare nyans nästa gång. För jag orkar inte med utväxten mer, känns som den är där hela tiden.

  [Reply]

Tyck till