trion

Gamla bilder på mig

Hej! Nu har jag precis kommit innanför dörren efter en dags jobb. Det var inget jobb i kassan som vanligt, utan i dag har jag fått vara fotomodell, hehe ;) Det är HSB som håller på och bygger upp en bildbank och då behövde de modeller för att illustrera olika situationer (typ kundmöten o.s.v.), och då fick jag vara med. Roligt! Så då kan jag dyka upp i någon HSB-broschyr i hela Sverige, så håll utkik :) Det var riktigt roligt så jag kan tänka mig att vara HSB-modell på heltid, haha.

Om ett tag ska jag och M kila iväg till svärisarna för en palt-middag. Och jag som är så sjukt mätt efter att ha fikat, ätit lunch, fikat och ätit godis hela dagen. Det är visst så man gör när man är modell ;)

I går såg jag och syrran The last song och då blev jag lite kär i den här låten. Visst är den mysig? Men jag försöker låta bli att tänka på att det typ är Hannah Montana som sjunger :tongue: Filmen hade jag för övrigt sjukt låga förväntningar på, jag nästan hatade den innan jag sett den, men jag måste erkänna att det kom en liten tår. Eller okej, flera små tårar. Ja, ganska många tårar egentligen, men så är jag ju väldigt blödig också. Och den var ju okej, en sådan där enkel film som är skön att se ibland.

 1. 08 Nov 2010 · 7:00 e mLisette

  Nej det är inte samma sak. Den finns i Skara och ligger bara på 20 veckor (:

  [Reply]

 2. 08 Nov 2010 · 7:06 e mLisette

  Man får jobb om man vill ha det, så jag får se om det är nåt jag vill jobba med. Vi har praktik tre dagar i veckan så det märker man nog snabbt (:

  [Reply]

 3. 08 Nov 2010 · 9:21 e mMeadows

  Vad coolt att ara modell, du är som är så snygg passar ju som det fullt ut :)

  [Reply]

 4. 08 Nov 2010 · 10:44 e mBeata

  Fina du! Kraaam tillbaka.

  [Reply]

 5. 09 Nov 2010 · 10:58 f mElin

  Du är inte ensam om att fälla en liten tår till den filmen. Kram

  [Reply]

 6. 09 Nov 2010 · 12:11 e mAnna

  Så vacker du är!

  [Reply]

 7. 09 Nov 2010 · 1:27 e mannelie berg

  åå vad roligt hoppas det går vägen, du är ju jättevacker!

  [Reply]

Tyck till