frukost

Sitter och äter frukost och försöker ladda lite mentalt för att åka till gymmet. Jag är inte sugen, men känner att jag inte har något giltig anledning att inte åka dit, om inte skitigt hår är en? Jag är ju ledig i dag så…

Senare i dag så ska jag och Signe iväg till Tassa In, som är ett hundcafé här i stan, och i dag är det cavalier-kväll! Det ska bli sååå kul! Hoppas att någon annan kommer bara, så Signe får träffa lite andra vovvar. Alla cavalierer som hon har träffat hittils har hon funkat så himla bra ihop med. Signe gillar ju inte burdusa och hårda raser och det är ju inget man kan säga om cavalierer direkt :)

Har jag sagt att jag är himla nöjd med mitt val av ras? Signe passar verkligen mig perfekt! Men en golden retriever ska hon få som lillasyster någon gång i framtiden.. :)

  1. 02 nov 2010 · 3:43 e mKattens

    Haha du har så rätt! :D Tänk att man har råd till så mycket men ändå är man aldrig riiktigt nöjd. :P Och tack!

  2. 02 nov 2010 · 6:19 e mLinda - ehtela.com

    Hihi, vad kul med hundcafé! Kul namn med :)

  3. 02 nov 2010 · 8:02 e memelie

    Jag gjorde en morotskaka i söndags med hjälp av receptet som du har lagt upp på din blogg. Den blev ju fantastiskt god, även om jag trodde att jag hade misslyckats med glasyren; men icke! Så tack för ett enkelt och gott recept :)

Tyck till