kicksskonhet

Produktbilderna kommer från KICKS.se

Här kommer några av mina skönhetsfavoriter, som jag vill tipsa om. Jag är supernöjd med alla dessa!

Magic Concealer från Helena Rubinstein är en concealer som jag har använt i flera år nu. Jag är väldigt mörk under ögonen, tycker jag själv, och den här täcker väldigt bra och det ser snyggt ut. Jag bara älskar den och ska aldrig byta.. :)

Be Delicious från DKNY är också en sådan där favorit som jag har haft i många år. Den luktar ju bara så gott och fräscht. Lite tråkigt dock att det är ganska mångas favorit :)

False Lash Effect från MaxFactor är den första mascaran som jag är nöjd med, helt ärligt. Jag har provat hur många som helst och det här är den första som jag inte vill byta ut. Den sitter bra, det blir bra volym på fransarna och den är lätt att måla med. Jag har dock provat den vattenfasta versionen också och den gillade jag av någon anledning inte lika mycket. Men den vanliga, köp köp!

Fine Liner Eye Stylo eyeliner från Isa Dora tycker jag är helt underbar att måla vingar med. Det är väldigt enkelt att måla med den och man kan göra både smala och tjocka streck. Andra flytande eyeliners som jag har provat har inte alls varit lika enkla att få snyggt, så därför får denna ett stort plus även om den inte är sådär väldigt dryg.

Sådär, hoppas att ni gillade mina tips! Det är alltid roligast att höra om sådant här från vänner och bekanta, tycker jag, och därför vore det ju jätteroligt om DU ville tipsa om dina skönhetsfavoriter här eller i din blogg. Jag vill ha tips på bra produkter! Gärna ansiktsvätt och sminkborttagning då jag ännu inte hittat något som jag gillar sådär jättemycket… Tipsa på :)

  1. 01 nov 2010 · 5:39 e mK a j s a j i

    Har likadan mascara och eyeliner. Fast jag använder bara den där eyelinern under undre ögonfransarna och en annan på dom övre :)

  2. 01 nov 2010 · 6:13 e mMalin

    hej gullan! ja måste fråga, kör du nu grundtema som du modifierat om? älskar upplägget..

    kram!

  3. 01 nov 2010 · 9:40 e mkristina

    jag har försökt vara konsekvent i mitt sminkval. jag har fått för mig att det ska vara bra haha. ja att använda samma märken och typer. jag kör på id mineral, och jo det är jag nöjd med. känns inte alls tungt, men concealer täcker inte lika bra som Helena Rubenstein concealer som du också tipsar om. den har jag med (inte riktigt så konsekvent…). :) min favvomascara är Loreal Double Extension Beauty Tubes, snacka om volym och fyllighet. lätt att ta bort också.

    när jag tvättar mitt ansikte är det Dermalogica jag använder. också pissdyrt, men när jag väl börjat jobba så tyckte jag mig ha råd med sånt. :) samma sak där försöker jag vara konsekvent och använda i ett märke. det som är bra är att man kan köpa prova-på-kit för att se om man tycker om det OCH det är rätt drygt också. ja det är svårt att veta om de hjälper då, ja ibland kan man ha mer chokladsug än andra gånger. så att säga. men den tvättar bort sminket och återfuktningen känns bra också.

    btw, säg till om du vill följa med och prova sjungen med kören – vi sjunger på torsdagar kl 18.30-20.00 i stan. kören heter Nova och är för dem som är mellan 20-30. :)

    kramis

  4. 03 nov 2010 · 2:02 e mElin

    Du som har så fina och lång ögonfransar borde testa Dior Black Out. Jag är totalfast och älskar den mascaran :)

Tyck till