Käre John

Maria och Frida kom hit i kväll och kollade lite film. Det blev Dear John – en riktig tjejfilm :) Den var ju inte sådär jättebra, men helt okej. Ibland vill man ju bara se sådana där filmer där man får fånle lite och få en tår i ögonvrån, ni vet :)

Jag hade bakat innan på recept som jag hittat i en fin blogg. Ett ”nyttigt” godis och supergoda muffins. Muffinsen (hur säger man muffins i plural och bestämd form??) var väldigt enkla att göra och skitgoda! En favorit för mig, som redan har hunnit käka upp tre stycken, och dem ska jag absolut baka fler gånger. Jag varierade med äpplen, hallon och björnbär i dem.

Frida hade med sig sin chihuahuakille Billy som Signe blev jätterädd för i slutet. Hon är så himla mesig alltså :) Hoppas att hon tuffar till sig lite med åren :) Nu ska jag fixa till lite fina bilder som jag tog på Signe i dag, min lilla prinsessa :) Hoppas att ni inte blir less på henne, för det är ganska mycket Signe här. Men bloggen blir ju mycket sötare med bilder på henne i, än med bilder på mig.

Tyck till