Hallå där

Vad roligt det var med ett inlägg som berörde lite! Extra roligt när ni tyckte att jag skrev bra :) Kajsaji fortsatte på samma tema och skrev ett inlägg om det hon också. Titta in där.

Nu är jag ute i byn hos mamma och pappa. Jag har varit på stallet och nu tänkte jag stanna här och plugga lite. Det där jäkla högskoleprovet alltså.. känner mig inte så peppad. Det gick i alla fall bra att rida i dag, hon är så fin den där Pian. Hade jag haft tid/råd hade jag velat ha henne alltså. Men ni vet ju hur det är i livet, det enda man vet att det består av är tid men ändå räcker den aldrig till. Det hade varit bra med fler timmar varje dygn och kanske fler dagar varje vecka också. Det finns så mycket jag vill göra! Känner ni igen det? Jag vill sjunga i kör, ta hopplektioner, dansa, resa, blogga, fota, rida, lära mig att spela gitarr, laga goda middagar, träna på gymet, gå långa promenader, baka bröd och samtidigt måste man jobba och plugga. Det går ju inte att få ihop det som man vill. Skit!

Nåja. Plugga var det ja. Skulle bara skriva ett litet inlägg så att det inte var så tyst här. Jag ser även att jag har några nya prenumeranter på bloglovin och ni är sååå välkomna! Hoppas att ni trivs här :) :kiss:

  1. 21 okt 2010 · 1:25 e mLinda - ehtela.com

    Känner igen det där, absolut – man vill så mycket! Svårt att prioritera :/

Tyck till