Neu lash

eyelash

Men alltså äntligen! Vet ni vad, jag har använt mirakelserumet Neu Lash i några veckor nu och i går såg jag i spegeln att tusan i min lilla låda – jag börjar se resultat! Det är ju inga jääättelååånga fransar ännu, men jag tycker faktiskt att jag ser skillnad och det bådar ju gott :) (särskilt på ögat till vänster i bild, haha)

Neu Lash är som ett serum som man penslar på fransarna på kvällen och det gör att fransarna blir starkare och då tappar man dem inte lika ofta. Fransar som man inte tappar lika ofta gör ju att man får både längre och tjockare fransar. Syrran har ju använt serumet sedan i februari och hon har jättelånga plus att dom liksom böjer sig av sig själva.

Läs mer om Neu Lash här

Vi var några kompisar som beställde från E-bay och då blev det mycket billigare. Vi betalade omkring 450 kr istället för 895 för 3,2 ml. Det låter dyrt men syrrans Neu Lash på 3,2ml har räckt från februari till nu så de är ju ganska dryga. Jag är nöjd och jag kommer nog att bli ännu mer nöjd när dom får växa till sig lite till :)

Köp köp köp!

  1. 26 sep 2010 · 4:30 e mLisa

    Eller hur!!!!! ;-)

  2. 26 sep 2010 · 5:57 e mMalin

    Åh, jag vill verkligen verkligen också testa den där! Var på ebay hittade du? hjälp mig, please =) fattar bara tradera =)

  3. 26 sep 2010 · 8:11 e mIda

    Jag köpte oxå en NeuLash efter att ha sett Lisas fransar i somras. Toknöjd! :smile:

  4. 27 sep 2010 · 11:18 f mCharlotte

    O jag behöver inte det för mina är långa ändå :)
    Önskar att det va samma fall med håret på skallen bara :D

  5. 29 sep 2010 · 2:11 e mMalin

    tjatmoster, de e jag de ;) är du duktig på ebay?

Tyck till