Crazy heart

promenadofilm

Och så blev det tisdag och jag fick lite tid över. I helgen har jag jobbat ganska mycket, men en sen filmkväll och röstat har jag också hunnit med. I går jobbade jag 8:45-17:30  och då var det bara att kila hem och äta, gå ut med skruttan och sen bar det iväg till stallet för ridlektion. Det gick faktiskt bra, tycker jag! Förra ridlektionen var hemsk och jag kände mig som världens nybörjare, men det kändes bättre i går tack och lov..

Efter stallet började vi se filmen Crazy Heart, men baby somnade så vi stängde av och gjorde ett nytt försök alldeles nyss. Det slutade dock på samma sätt igen och jag fick stänga av filmen och sitter nu här och bloggar istället. M & Signe ligger båda två och sover i soffan :kiss: Var ute på en långpromenad med Signe tidigare. Nu när det är såhär höstruskigt och blött, vill jag ju nästan (nästan) bara att det ska bli vinter så att man slipper dessa blöta och smutsiga tassarna efter varje promenad.

Jobbar i kväll igen 17-22 och sen i morgon är jag ledig. I veckan hoppas vi för övrigt att dom har stamrenoverat klart så att vi kan flytta tillbaka till Drömvägen. Jag är så sjukt sugen på att fixa, inreda och göra fint där hemma nu och jag har förstått att det är någon slags höstepidemi som går ;)

Tyck till