IMG_0512

Jag hade helt glömt bort att det var Signes namnsdag i dag, innan Anna påminde mig. Tror ni att det är därför Signe ligger och tjurar (sover) vid mina fötter nu? Åh, jag hoppas verkligen att vår relation inte påverkas av det här… Men jag ska gottgöra henne – hon ska få sova i sängen i natt! ;)

För att bli lite seriös då: jag har jobbat i dag. Ett långpass, men det gick bra och jag var inte ens nära på att somna! Efter jobbet for jag hem till mamma och pappa där Lisa & Viktor bjöd på ripa och en massa gott! mums! Jag var dock tvungen att skynda iväg till min ridlektion efter huvudrätten. Vi hade uteritt i dag och min häst var..glad :) Det blev lite hopp och skutt, men det gick bra! Det är ju ändå roligt att rida en häst som tycker att livet är härligt och fest!

Nu är mina ögon trötta och jag ska gå och lägga mig. I morgon jobbar jag kväll så på förmiddagen ska jag packa och städa här hemma, för sen på onsdag så åker jag.. tjohooo!

  1. 24 aug 2010 · 9:51 f mM

    Signe är med all rätt sur då hon inte fick äta stekt ripa med oss andra! Hon är ju en fågelhund det finns det bildbevis på!

  2. 24 aug 2010 · 10:49 f mMalin

    Hihi, hoppas inte Signe e för bitter ;)

Tyck till