Skilda världar

2010 08

Nu är det dags att starta dagen! Jag tänkte ta med mig Signe ut på en promenad in till stan.

I kväll ska jag & Emma gå på bio och se inception som alla säger är så bra :) Men innan dess ska jag hinna med att städa lite, handla och åka förbi stallet.

Jag pratade med M i telefon i natt. Han hade gått ut med ett par jobbarkompisar efter jobbet (han slutar vid 01). De hade tydligen avslutat på Spy bar där Joel Kinnaman hade haft någon brud hängandes på sig. Och det kändes liksom så himla långt borta. Där låg jag hemma i Luleå och halvsov i min säng, och så hade han precis kommit hem från krogen där Joel Kinnaman var. Jag hade ju hellre haft honom här! Eh, M alltså, inte Joel.. Nä, men det kändes så konstigt att det var hans verklighet. Ni vet som när man pratar med någon som är i ett annat land då dom liksom ”Ja, ursäkta men jag måste sluta nu. Det kommer ett monsunregn här snart och en apa sprang precis iväg med min lunch” och så står man själv i kassakön på konsum. Ja, ni vet så. Konstigt.

Vi höres lite senare. pusspuss!

  1. 19 aug 2010 · 1:15 e mMalin

    Hihi vilka funderingar du har – men ja, jag kan förstå hur du menar :) kram!

  2. 20 aug 2010 · 1:30 e mUh-huh-me.com - Nettan

    Haha! Vad kul att du skrev just så. så kan jag med känna ibland men tänker att jag måste vara ensam om detta knasiga :tongue:

Tyck till