I morgon är värsta bästa dagen och det vet jag innan den ens är här. Jag börjar morgonen med en privat hopplektion med en bra tränare (och jag äääälskar att hoppa) för att sedan åka hem och rusa in i duschen och göra mig kick ass-snygg, ni vet, inför att hämta M på flygplatsen. Vi har ju inte setts på en månad så jag måste ju bara ha en bra snyggdag i morgon :smile: Och det ska bli såå härligt att få kyssa honom och att få hålla om honom igen. Åh, vad jag längtar!

Senare på dagen ska vi på kalas också, så det blir trevligt.

Som jag sa. Värsta bästa dagen!!

I dag har det också varit en bra dag. Jag har lunchat på stan med tre fina vänner (som gav mig jättefina presenter! Jag visar sen:smile:), sen har jag köpt en säkerhetsväst och varit på stallet. Det blev ingen ridtur i dag men en promenad i skogen med Pian. Jag önskar verkligen att jag kunde vara där oftare så att jag kunde sätta igång henne på riktigt snart. Efter stallet fick jag middag hemma hos M’s föräldrar.

Nu ska jag gå och lägga mig tidigt, för det är en stor dag i morgon. Värsta bästa dagen :kiss:

DSC_0438

Foto: Carolina Lundström

  1. 04 Aug 2010 · 5:57 e memelie

    Hoppas den här dagen uppfyllde alla dina önskningar och förhoppningar och att det blev värsta bästa dagen :)

    [Reply]

Tyck till