2010_08_02

Åh fyyy vad jag är mätt! Ångrar den där sista lilla tårtbiten nu alltså. Blääh! (Fast god var den ju visserligen…). Jag har haft en bra födelsedag! Steg upp vid tio och strax efter det kom pappa förbi och åt frukost med mig och Signe. Jag har ju alltid fått frukost på sängen på min födelsedag i 24 års tid, men M är ju i sthlm nu och Signe är dålig på bära frukostbrickor uppför trappen ;) Men det gick faktiskt bra att äta den vid bordet också :)

Efter frukosten hjälpte pappa mig att flytta om våran taklampa i vardagsrummet. Den har varit lite mitt i rummet sedan vi möblerade om, men nu fick den en jättefin plats ovanför matbordet. Det blev såå fint! Han hade även med sig min underbara lampa som jag fyndade för blocket för ett tag sedan, som han lagat åt mig. Ni ser den på nedersta bilden – och den är ju bara sååå underbar! Kan man vara kär i en lampa så är jag nog det ;)

Efter frukosten så duschade jag, bakade muffins, gjorde tårta, skurade golvet i hela huset och sen var klockan fyra och pappa kom förbi igen med födelsedagssushi! Mums!

Syrran är ute och vandrar i fjällen någonstans så hon var inte här i dag (hon gick en km för att kunna få täckning på mobilen så att hon kunde ringa och säga grattis:smile:) men mamma körde från stugan i kalix tillsammans med bror P och hans barn för att fira mig på min dag och äta gofika. Pappa var ju såklart också med och M’s föräldrar + syster också. Jag bjöd på en smarrig maräng- och bärtårta, philadelphiaostfyllda hallonmuffins, morotskaka, chokladbollar och kex. Lite senare kom Emma förbi och hjälpte till att tömma faten och vi spelade lite super nintendo :) På fredag ska jag ha lite kompisfika tillsammans med en annan kompis som fyller år på onsdag. Det blir trevligt!

Lite tråkigt att M inte kunde vara här i dag, men jag fick ett blombud från honom (en rosa bukett såklart) och på kortet avslöjade han min present från honom – ett objektiv! Tjoho! Jag har fått jättefina presenter, verkligen! Pengar, en tekanna, duschgel, body lotion, öronhängen, champagne, choklad, en addidas-hooddie och lite sånt. Passande nog så kom också posten med min kalender i dag :D

Lite av födelsedagspengarna ska jag nog lägga på en ridlektion i morgon (hoppning) om jag får plats i gruppen. Jag hade ju hoppning i slutet på terminen innan sommaren och då flög jag ju av och fick sjutton blåmärken (på riktigt, jag räknade). Då hade jag inte hoppat på fem år, så det var ju en bra start! haha. Men jag hoppas att det går bättre i morgon om det blir så :D Jag ska även försöka hitta någon bra säkerhetsväst för resten av pengarna, så att jag inte bryter ryggen eller något om jag ramlar av när jag rider. Den är ju bra att ha – både ryggen och säkerhetsvästen ;)

Nu ska jag stupa i sängen,  men först vill jag passa på att tacka er för era grattis till mig i dag! :) Både här, på FB, via telefon och sms. Ni som besökte mig också, såklart! Det värmer! puss på er:kiss:

  1. 03 aug 2010 · 1:37 f mK a j s a j i

    Åh, nu längtar jag tills jag fyller år också :) Tekannan var helt underbar. Har du någon aning om var den är ifrån?

  2. 03 aug 2010 · 9:33 f mleja

    Jag troooor att den är från Stockholm Design House. Papperet var därifrån i alla fall ;)

  3. 04 aug 2010 · 9:48 e mKatja

    vilken mysig födelsedag du verkar haft! :)

Tyck till