Freda å lörda

2010 074

I går så mötte jag upp Emma för en lunch inne i stan. Trevligt att åka in till stan för en gångs skull – jag är verkligen in supersällan numera. Förutom lunchen så blev det lite smått och gott. Ett halsband för 17:- t.ex som var jättegulligt :) Jag visar sen!  Var även tvungen att köpa nytt mineralpuder och det sved ju lite kan jag säga.. Men det har ju räckt sedan i februari, så det är ju inte så pjåkigt :)

I förrgår kväll satte jag in våran gamla soffa på blocket så hela morgonen i går ringde det i telefonen. Alltså HELA tiden! Jag höll på att bli tokig! Jag gjorde tyvärr misstaget att skriva ”först till kvarn”, så det betydde ju att jag var tvungen att sälja den alldeles för billigt. Med tanke på hur många som var intresserade så hade jag säkert kunnat få det dubbla – på riktigt! Nåja. Vid fem-tiden kom en kvinna som hade kört från Arvidsjaur (typ 20 mil) och hämtade den. När jag hade skickat iväg soffan så for jag till stallet. Där blev det en ridtur i skogen och sen så tog jag ut Pian för att träna lite vid pallen. Det gick skitbra! Båda hovarna på pallen och hon var mycket lugnare och följsam än sist. Mitt fina stora hjärta, vad duktig hon var!

Jag var inte hemma från stallet förrän vid nio och då såg jag och syrran en film. Eller, vi försökte i alla fall – båda somnade ungefär en halvtimma in :) Vi såg dock klart den i morse och den var rätt okej. Lite rolig :) Men who stare at goats hette den.

2010 075

I dag har jag jobbat hela dagen, från 11:30 till 19:30. Ett sådant där härligt pass när hela dagen bara försvinner! :) När jag kom hem så hade syrran gjort jättegod middag. När vi hade mumsat klart på den så tog vi med oss Emma och for in till stan för en fika på Roasters och nu ligger jag i soffan och bloggar och tittar på Girl interupted. Grymt bra film!

Ska nog dock göra mig klar för sängen och sedan ringa min älskling och höra hur han har haft det i dag. Han bara jobbar och jobbar där nere i Stockholm, men om två veckor kommer han hem en sväng i alla fall. Det blir fint!

Tyck till