Hot hot hot

2010 07

Det blev faktiskt riktigt varmt i dag! 27 grader i skuggan och det är ju ta mig tusan nära en tropisk hetta. I alla fall i norrbottniska mått mätt ;) Jag, Emma och Signe promenerade ner till vattnet och jag lyckades lura ut badkrukan Signe i vattnet med hjälp av en rolig pinne. Och oj vad blött det blev sen! Hennes pinne sjönk till botten så hon fick doppa hela huvudet. Och ni skulle ha sett hennes min när hon kom upp igen, haha! Så sjukt missnöjd med blötan och utan pinne… Ja, hon roar då mig den lilla tjejen med hennes små upptåg :) Sen kastade vi lite pinnar och i for hon och hämtade dem. Duktig tjej!

20100714191

Signe la sig i bilen och väntade, för att vara säker på att få följa med. Var det nu var vi skulle…

Efteråt bakade jag en jordgubbspaj och så tog vi den med oss, jag, pappa och Signe, och for ut till några bekantas stuga. Där har vi nu varit hela förmiddagen och haft det trevligt. Vi har mumsat paj och plättar stekta på muurikkan och Signe tog dagens andra dopp i det stora blå :)

20100714196

20100714198

Signe och Mimmi går jättebra ihop, förutom att Mimmi vill leka hela tiden och Signe tycker det räcker med en liten stund :)

Nu måste jag visst rejsa och göra mig klar för en parkpicknick inne i stan. Brådis brådis! puss&kram

  1. 14 jul 2010 · 6:12 e mK a j s a j i

    Mmmmm, jag älskar mat stekt på muurikka! Stekt palt, mmm!! Vad jag blev sugen nu!

  2. 14 jul 2010 · 10:53 e mMalin

    Myspys! Åh, har precis varit ute & ridit idag igen – gooosch va härligt! Men fy för alla jävla mygg. Utrota skiten, hästarna blir ju gälna! För att inte tala om bromsarna.. Död åt dom!

    Hoppas du har en fortsatt mysig kväll! Kramis :)

Tyck till