201007A0

Det blev en sväng till stallet och en mysig ridtur. Såå härligt i kvällssolen :) Sen for jag hem och var så trött att jag somnade på soffan och sov i en timma istället för att laga middag. Jag har varit så trött den här veckan och jag förstår inte varför.

Tog mig i alla fall i kragen sen och följde med syrran på en fest inne i stan. Det är så enkelt och skönt att bara stanna hemma, men herregud – det kan jag göra hela hösten! Nu är det sommar och då ska man träffa folk! Det var i alla fall trevligt och Signe följde med och fick lite gos här och lite mys där :)

Nu är det sent och jag borde sova för länge sedan. I morgon är jag sugen på att åka på loppis! Det är en i stan och en i Gammelstan. Någon som vill följa? :) Till kvällen sen ska jag och M ha gomiddag. Vi måste passa på att mysa och umgås nu för på torsdag så flyttar han ner till Stockholm för att bo där resten av sommaren och jobba :( Känns ju jättetrist att inte få ha honom här, men det blir roligt för honom att prova på lite annat i jobbväg. Dock går våra scheman i princip om varandra så när jag är ledig och kan åka ner och hälsa på, så kommer han ändå att jobba jättemycket och tvärtom. Buuhuu!

Nåja. Nu är han här så i kväll får jag skeda med honom heeela natten :kiss:

Tyck till