Streeeeeesss

Nu är jag hemma från jobbet och har hunnit landa..ungefär. Känner mig helt splittrad och stressad över allt som ska planeras och fixas inför i morgon. Egentligen är det inte så mycket men det ena beror på det andra som beror på det tredje, som jag inte vet förrän i morgon och..så..vidare… Vi ska i alla fall åka ut med M’s föräldrar och deras båt till ö nr1. Äta lunch där ute och vara där hela dagen. Vid 4tiden ungefär får vi skjuts till ö nr2 där vi ska midsommarfesta tillsammans med vänner. Sen när det är sovadags åker vi till ö nr3 där mamma och pappa har stuga. Där stannar vi även under lördagen.. Och så packa olika väskor för allt det här och packa Signes väska (hon ska vara på ö nr3 hela tiden). Puuh!

Men det ska bli roligt att få fira lite midsommar! Jag har inte firat midsommar på flera år. Förra året var vi på bröllop och flera år innan dess har jag suttit på en segelbåt i medelhavet. Men nu så! Inte för att mina andra midsomrar har varit så pjåkiga.. ;)

brollis2

Förra året. My baby and I!

brollis

Mitt stressiga jag fick dessutom stressa som en idiot på stan i dag. En timme hade jag på mig att fixa en myggvänlig midsommaroutfit. En timme! Det gick dock som en (svettig) dans och hem kom jag med en jeansjacka (jag har velat ha en i flera herrans år!), jeansleggings, en t-shirt och en fin sjal. Allt för runda tusingen också :)

Och sen blev det ju lite stress på jobbet också då alla luleåbor ville köpa sill och potatis samtidigt.

Nu: packaplanerafixaotrixa&litestresspådet!

  1. 24 jun 2010 · 10:23 e mMalin

    Men vad fiiint du fått det sötnos! ha en trevlig midsommar nu! KRAM!

  2. 24 jun 2010 · 11:49 e mCarro

    Jo, jag tror det är upp till 6 år eller liknande som man borde få lån, men eftersom skolan jag ska gå nu ligger på eftergymnasial och inte universitet så har man mindre veckor att använda av någon anledning. Men idag löste det sig som du såg:) jag är så himla glad! Det var dom som hade gjort någon miss och det rättade dom till efter väldigt många om och men!

    Alltså, jag har din på min Bloglovin men dina inlägg kommer inte upp när du skriver nya :( jättestörande. Måste se om man kan fixa det på något sätt!

    Förresten, vi måste ju planera inför onsdagen snart!!:) Fanny visste inte om hon kunde sminka just denna dag tyvärr, men vi kör på ändå! Vi får höras nu i helgen tycker jag! Glad midsommar ♥

    (Haha, vad osammanhängade allt blev, men du hajjar! ;)

Tyck till