Nu har jag och Signe precis kommit innanför dörren efter en promenad runt sjön. Det underbara vädret som vi har haft hela veckan är fortfarande fint, men nu mera sådär normalt vårväder för oss och inte +27 som tidigare :)

Jag är ledig i helgen och M jobbar, vilket är lite trist. Nästa helg är han ledig och då jobbar jag.. kul! Ska laga mig lite lunch nu och sedan åka iväg till stallet och mysa och pyssla på.

pia1

Nu är det inte så länge tills gumman ska föla; i mitten av juni är det tänkt. Hoppas att jag hinner hem från seglingen i Turkiet tills dess – hon får allt knipa!

Jag har förresten skrivit in mig på viktväktarna igen (förra gången för tre år sedan). Dom har ju gjort om systemet lite där och nu tycker jag att det är superenkelt att följa. Dock tappar man kanske inte kilon lika snabbt som man hade kunnat med en hårdare diet, men hellre ett sätt som fungerar i längden än något som man bara orkar följa i en månad, eller hur? Något kilo har jag gått ner nu men jag hade ju velat tappa allt på en gång, helst i förrgår ;)

Hoppas att ni får en fin helg, puss!

  1. 22 maj 2010 · 6:56 e mLinda - ehtela.com

    Trist det där med att inte vara lediga ihop, så är det för mig och min sambo rätt ofta med. Men man får se det positivt – jag brukar passa på att träffa övrig familj och vänner extra mycket, plus lite mer egentid. :)

Tyck till