I dag tog jag faktiskt på mig klackarna och kappan och for in till stan. Det känns som att jag bara varit hemma, på jobbet och på stallet den senaste tiden, vilket betyder myskläder, arbetskläder och stallkläder – inte vidare fancy! Och ni vet hur det är, har man varit sunkig under en längre tid så är det så skönt att få känna sig lite fin :)

Väl på stan hittade jag det jag sökte nästan med en gång! En söt topp från H&M med lite bling-bling på axlarna. Ni får se sen! På torsdag är det nämligen festdags.

Efter några affärer mötte jag upp min snygging till sambo för en lunch innan vi begav oss hemåt. Sen for jag och Signe till stallet där det blev en tur i skogen för min del. För Signes del blev det leka med katt, springa av sig samt att äta hö och hästbajs. – Fest!

playsh

Nu i kväll hade jag ju laddat för ett avsnitt Desperate, men det var ju inställt! Prutt. Så det fick bli gårdagens Svenska Hollywood fruar istället då jag missade det i går då jag red ridlektion. Och yes, ni läst rätt! Ridlektion. Efter 6 år med enbart skogsmulleridning så tänkte jag att jag skulle börja rida lektion igen. Jag tycker ju att det är superkul och sådant som man blir glad av ska man satsa på, eller hur? Ja!

  1. 31 mar 2010 · 6:25 e mAnnaMalin

    KUL att du blev så nöjd!! :-) Hoppas det är ok att jag lägger ut bilder på namnsmyckena på bloggen? De bilderna blev bra exempel tänker jag (lyckades få till det ok med ljus och så) :P

    Hoppas du har en bra kväll tjejen!! KRAM

Tyck till