En bättre dag

sweets

I brist på bilder från dagen bjussar jag på en med mig och min snygging.

I dag mår jag bättre, vilket är superskönt, så i morgon blir det jobb. Det är bara ett kort pass, vilket kanske är bra ändå, då jag blir helt varm och slut av minsta lilla ansträngning. Jag var och rastade Signe på isen i dag tillsammans med Mia och vovvarna Saga och Vilja, men det var inget högt tempo för då sa kroppen ifrån. Men lite frisk luft kan väl inte skada i alla fall?

Nu ligger Signe bredvid mig här helt utslagen. Vi har varit hemma hos mamma och pappa på middag tillsammans med en kvinna/tjej från Burundi och hennes dotter. Jag hade aldrig träffat dem förut, så det var väldigt trevligt. Vi har mycket att lära av varandra!

Nu ska jag hit the bed och läsa lite. I går när vi skulle sova så förhörde jag för övrigt M på en orgasm-quiz från tidningen SOLO. M var inte jätteentusiastisk. Visste ni att klitoris är 22cm lång och att valens mängd sperma än 20 liter? sjukt va!? :) och äckligt.

Nåja, nu vet ni det och det är ni givetvis tacksamma för, förstår jag ;) puss och sov gott!

  1. 14 mar 2010 · 9:08 f mMalin

    Ja det är ett väldigt prisvärt objektiv :) Bilderna på popcornen igår tog jag faktiskt med det objektivet, dock i dåligt ljus :) Men ändå =)

  2. 14 mar 2010 · 9:40 e mMalin

    Mmm, älskar korta skärpedjup :) man kan leka me de så himla massor & hitta på roliga saker :) me like.

    Ha en underbar söndag! & början på nästa vecka.. :) Kram!

  3. 15 mar 2010 · 1:02 e mBeauty By Beata

    Vilken fin bild på er!

Tyck till