Apelsin-blogg

I tv-utbildningen så pratade vi om apelsin-tv, dvs. när tv är lite för övertydligt. Exempelvis att speakerrösten säger ”Svenskarna äter många apelsiner på vintern” och så lägger man in en klippbild på en apelsin. Det är lite kaka på kaka, vi vet hur en apelsin ser ut. Därför känns detta som en apelsin-blogg när jag lägger in en bild på mig och M från en skidhelg samtidigt som jag berättar att jag och pappa åker iväg och tar en heldag på skidorna i morgon i Klippiga bergen, i ett ställe som heter Monarch. Men eftersom jag fortfarande inte kan lägga upp bilder så får ni nöja er med detta, och så hjälper jag er fantasi lite på vägen om hur morgondagen kan tänkas se ut (minus snyggingen till höger).

I dag har vi varit på ett jobbrelaterat event hela f.m och på e.m. så for vi iväg till Royal Gorge bridge; en hängbro över Arkansas river med en helt amaaaazing view :) Där hade de även buffalos som var riktigt fräääna. Till middag så lyckades vi, efter viss ansträngning, hitta ett ställe som inte bara serverade hamburgare och pizza. Wonderful! Det blev en kycklingsallad och det kändes rätt bra, med tanke på all annan mat man fått i sig på senaste (det nyttiga livet pausar visst här i amerikat). Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, vilket betyder att jag sover inom trettio. I morgon blir det tidig uppstigning och iväg mot bergen.

Hoppas ni inte snöar bort (här är det superhärligt väder, sååå skönt med en sol som värmer:)). pusspuss

  1. 04 mar 2010 · 7:20 e mminnapinna

    låter fantastiskt! Men idag har vi också haft strålande sol och varmt! i morgon också, då ska vi ut på isen med vår nya spark :)

  2. 04 mar 2010 · 7:34 e mVanilla

    Vilket härligt kort! :-)

  3. 05 mar 2010 · 9:18 f mKattens

    nu är det faktiskt underbart väder här. Några få minus och strålande sol. :)

Tyck till