Skidhelgen

Sådärja, jag hinner med en snabb uppdatering innan desperate :)

Helgen har varit bra! I fredags rullade vi de 15 milen upp och in i landet, för att sedan hamna i Kåbdalis. En liten kontrast mot de varma vårdagarna jag haft i Sundsvall, så var där höga snöhögar och vita härliga backar.

Vi har bott i en jättefin stuga alldeles i backen. Hela M’s familj med syskon och respektive + morbor med familj. Fredag kväll så åt vi middag tillsammans och sen spelade vi Värsta språket.

På lördagen var det strålande sol och härliga backar! Underbart! Jag förundras över hur vackert Sverige faktiskt är, bara man öppnar upp ögonen lite och ser bortanför städerna. Fika gjorde vi i backen, vilade benen och solade lite. Mysigt! Pappa, brorsan + tjej kom också dit över dagen, så vi fick sällskap av dem.

 kab2.jpg

Mys i solen

kab1.jpg

M och det vackra landskapet

kab3.jpg

Jag i backen

På söndagen blev det också åkning, men alla var nog ganska möra från gårdagen. Vid tre-tiden rullade vi hemåt och då blev det hämtmat hos svärföräldrarna. For sedan förbi mitt drömställe och jag blev kär. Kan man vara kär i ting? I så fall är jag det i ett chackrutigt kök och rosa hall. Vill haaaa!!!

drommen.jpg

Och tack till Catti för hjälpen med datumstämpeln. Superbra! Jag har irriterat mig så länge över att det inte går att se när jag har skrivit inläggen. Men nu, mina damer och herrar, så går det! yeay!

Nu är jag tillbaka i Sundsvall och livet rullar på. Imorgon kommer M hit och jag ska gå förbi Stubo och säga upp min lägenhet. Det känns bra! Jag har börjat smygpacka inför flytten redan nu – vaddå längta hem!? ;)

nu: desperate hos bella! pusspuss!

  1. 29 apr 2008 · 10:10 e mSusanne

    Så himla mysigt! Jag blir så avis =)

  2. 29 apr 2008 · 10:53 e mViktoria

    Lovar dig.. Chackrutigt kök e inte en hit.. Vi har det nämligen.. Supersnyggt är det verkligen men behöver vaskas typ 1850 gånger om dagen… Visserligen gör jag det inte men det skulle behövas..
    Så sträva efter något annat.. jag loooovar..
    Kramis

  3. 30 apr 2008 · 8:02 f mCatti | Bröllopsbestyr

    Härliga bilder juu! Och varsågod. ;) kramar!

  4. 30 apr 2008 · 1:53 e mB E R G O D A L V A N A. C O M

    låter otroligt mysigt =)

Tyck till