Och så var jag tillbaka i Luleå igen. Efter en seg bussresa (tack sportradion, fastän ni bröt plannjamatchen HELA TIDEN) igår så kom jag äntligen fram just efter midnatt.

I dag har jag varit på två arbetsintervjuer inför sommaren. Ett av jobben fick jag (yeay!), det perfekta jobbet för mig, men det är bara på 4 veckor. Det andra jobbet är inte säkert än, men hon sa att hon ville ha mig i alla fall, fast det var inte klart med schemat riktigt än. Det jobbet är på 3 veckor.

Sedan har jag ju ett annat jobb, som jag måste höra av mig till. Frågan är om jag har möjlighet att ta det, då det sträcker sig över hela sommaren.. Hmm.. Sen så kan man ju alltid springvicka inom vården också, efter 4 år så är jag ju rätt haj på det. Så jobb blir det i sommar i alla fall, skönt! Men även en hel del ledigt. Mamma & Pappa har köpt en stuga ute i skärgården. Den ligger alldeles vid vattnet och har egen sandstrand, ingen el eller rinnande vatten. Myyysigt! Hoppas att man hinner åka ut dit en del i sommar.

I dag har jag även hunnit med en lunch på universitetet tillsammans med Mamma, Pappa & Bror Magnus. Träffade även Minna en sväng + att jag såg fågelungar som var kanske 10 minuter gamla. Gulliga! Fast liksom…slemmiga också:)

Imorgon ska jag till läkaren (ni som läst mina skyddade kanske vet vad det gäller), en uppföljning på en grej. Hoppas att det går bra, så att oroshjärtat får vila sen.

tjoo.jpg

Har också snurrat runt stan och hämtat och lämnat skidor och grejer inför morgondagen. Vi åker nog rätt tidigt och hoppas på fint väder. Hela helgen blir med slalompjäxorna på och det blir kul! Återkommer efter helgen med bilder och updates. I kväll ska jag bara mysa med M. Ha en skön helg sötkorvar, puss&kram

  1. 24 apr 2008 · 5:04 e mErika

    Härligt med en stuga vid kusten! *lyxigt* Hoppas ni får det härligt i fjällen.

  2. 24 apr 2008 · 5:17 e mSusanne

    Oj så mycket i ett och samma inlägg!

    Först och främst vill jag önska lycka till hos läkaren! Är ju som sagt antagligen ingen fara men klart att det känns läskigt!

    Så underbart att åka till fjälls såhär sent på året, måste ju vara underbart väder såhär års! Och så sköna kontraster mot alla soliga eftermiddagar du haft ute på gården den senaste veckan.

    Och angående jobben så är det väl bara att gratulera :) Skönt att kunna välja och vraka, jämfört med att kanske bara bli erbjuden ett jobb! Men tänk på att få ite ledigt också, några busspengar kommer ju inte behövas till hösten ;)

    Hoppas du får en mysig helg! Fast det blir det ju garanterat =)

  3. 24 apr 2008 · 5:20 e mJennie

    Ewww! Slemmiga fågelungar lät inte så nice. Tycker däremot att de är jättegulliga när de får lite dun och fjun! ;)

    Det kommer gå bra med det. Det löser sig alltid @}->—–

    Se nu till att ha kul i fjällen! kram

  4. 24 apr 2008 · 7:46 e mEmelie

    ja, tack detsamma!! :) Vart ska du sommarjobba?

  5. 24 apr 2008 · 7:56 e mAlexia

    Grattis till nya jobbet! Utan att ha läst dina skyddade inlägg önskar jag dig all lycka till hos doktorn!

  6. 25 apr 2008 · 7:44 f mCatti | Bröllopsbestyr

    Hoppas du får det bra i Kåbban nu ju! :) Och att det går bra hos läkaren. För att inte förglömma – GRATTIS TILL JOBBEN!! :D

  7. 25 apr 2008 · 3:51 e mMalin

    Får önska dig en trevlig helg i fjällen!! Själv ska jag lapa sol på altanen bredvid poolen:)

  8. 28 apr 2008 · 12:33 e mIna

    Hoppas läkarebesöket går bra & att fjällsemestern blir toppen!

Tyck till