Då kör vi!

platina1

På bussen på väg hem från stan i dag satt en tjej med sån jäkla snygg hårfärg. Kom på att jag hade en sån under min tid i Sundsvall och god damn vad snyggt. Bilderna ovan är när det var nygjort. Het babe, eller vad? Annat är det nu alltså, med värsta utväxten. Det är fan det värsta med att inte ha pengar som gräs, att bli sunkig och inte ha råd att fresh up. I så fall hade jag fixat mitt hår för länge sedan, kan jag tala om.

Att det är så lite bilder på mig och desto mer på Signe numera är, förutom att Signe är så sjukt söt, till stor del för att jag känner mig så jäääkla ful just nu. Jag vet att jag inte är det, och att de flesta inte ser någon skillnad, men jag känner. Usch och fy och huvva. Det sitter lika mycket i huvudet som någon annanstans.

Men fan, nu när jag sitter här och skriver med ”publik” så ska jag lova er något. Eller ja, jag lovar mig själv men jag behöver vittnen. Nu f-n ska det bli ändring. Härmed ska jag redovisa viktnedgång varje vecka. Det ska såklart ske genom att äta nyttigt och motionera. Jag vet ju att jag fixar det, bara jag ger mig sjutton på det. Jag har inget mål att bli supersmal, men jag vill gå ner de klassiska sambokilona.

Jag vill absolut inte bidra till någon vikthets, men jag har gått upp i vikt och det helt i onödan. Bort ska de kilona och jag ska vara snäll mot mig själv och se till att jag mår bra. Det är det det handlar om. Okej? Wish me luck! (godiset på bilden nedan är redan uppätet så nu är det likabra att börja, haha).

Hur gör du för att inte falla för alla frestelser? Och hur gör du för att pallra ditt ass till gymmet? Hur gör du för att hålla modet uppe, tänka positivt och inte ”det är ingen idé”? Dela med dig!

 1. 20 feb 2010 · 8:04 f mMadeleine

  Kan jag få hänge med? jag vill med gå ner sambokilos! -5 till sommaren skulle vara perfekt =)
  Mitt största problem är att jag är sockerberoende… det är de värsta!

 2. 20 feb 2010 · 8:20 f mCatti

  Jag faller för ALLA frestelser. Jag suger verkligen på att vara nyttig när det kommer till mat, kakor, chips, ostkrokar, godis, cola. You name it. Vi har fredagsmys minst tre gånger i veckan. ;) Så jag vet inte vad jag skulle kunna komma med för tips..?

  Ang. träningen så tycker jag ju att det är så jävla kul att se & känna skillnad på kroppen efter varje pass. Och känslan man får i kroppen varje gång är oslagbar! Jag sover bättre, är gladare och piggare när jag tränar så det är inte svårt att bli motiverad där. Jag har dessutom många kompisar som tränar på samma gym så det kan ju vara bra, att gå tillsammans med någon så att man inte kan ”smita undan” :) Lycka till!

 3. 20 feb 2010 · 8:55 f mTherése | Stylish-B.se

  Otroligt snygg hårfärg.

 4. 20 feb 2010 · 12:33 e mSusanne

  Mitt bästa tips är att rivstarta ganska strikt i kanske en vecka så man garanterat får resultat, för när det väl börjar peka neråt blir man mer peppad och det känns inte lika segt!

 5. 20 feb 2010 · 12:37 e mleja

  Susanne! När ska du börja blogga igen? :)

  Tack för era tips!

 6. 20 feb 2010 · 6:24 e mEmma

  Jag måste dra mig till gymmet nu, för jag har inte råd att slänga dom 513 spänn i månaden – som det kostar – i sjön.
  Vars har du gymkort? Om du har på Helex kan vi hänga på varann kanske.

 7. 21 feb 2010 · 3:56 e mPetra ♥

  så himla snygg du var i håret!! Skit snyggt!:)

Tyck till