pian1

Sötgumman

Sitter hemma i tvsoffan och kollar på OS. Det är lustigt hur man kan bli så intresserad av sådana sporter som jag vanligtvis inte bryr mig ett skit om :) Fy så hemskt med Anjas krasch förresten..

Var på stallet i dag och trotsade kylan (-20) och tog en liten ridtur i skogen tillsammans med två andra. Det blev faktiskt på Pian och var min och hennes första tur i skogen tillsammans. Hon skötte sig verkligen suuper! Det är så roligt att det gått framåt så pass mycket med tanke på att jag satt upp på henne för första gången för bara en månad sedan. Hon är ju riden tidigare, men hon var ganska problematisk och var svår att sitta upp på och så kastade hon av sina ryttare (vad jag har hört). Hon gillade inte läget helt enkelt, samt att hon sedan har haft föl vid sidan. Så jag har börjat lite från början med henne och det har gått över förväntan. Jag är så glad! Hon är så otroligt trevlig att ha att göra med från marken så det skulle ju bara vara så jäkla synd om hon inte gick att rida. Men nu går det :)

Signe var med på stallet i början, tills att pappa kom och hämtade henne när jag skulle rida ut, och oj så kul hon tyckte att det var! Det fanns ju massor med bajs och hö att mumsa på :)

namnam

Ber förresten om ursäkt att min blogg har fått en häst- och hundkaraktär. Jag lovar att jag ska skriva om något intressant när något intressant inträffar. Nog för att jag tycker hästar och hundar är intressant, men jag vet att många inte håller med mig. Men iofs, det är ju min blogg! It’s my way or the highway, haha. skojar bara. Nä, men i morgon ska jag jobba. Kanske händer det något spännande då. Kanske kommer någon fram till mig i kassan och säger ”ah men du. jag har en miljon på banken och en hästgård och jag är döende i en dödlig sjukdom (och är jättegammal). Mina arvingar är redan så rika, så vad skulle du säga om att ärva efter mig?”. Ja, men typ något sånt, vem vet!

  1. 17 feb 2010 · 10:49 e mLisa

    Hu vad hon ser ut! Cujo!

  2. 17 feb 2010 · 10:49 e mleja

    haha, Signe eller? :)

Tyck till