hallåj! Nu sitter jag här i Lisa och Viktors lägenhet i Uppsala. Dolly Parton sjunger och grönsakerna hackas i köket. I dag har vi varit på stan en sväng, käkat lunch på en nation och fikat vid linnéträdgården. Som på den gamla goda tiden då jag bodde här :)

I kväll blir det stormiddag. Jag, M, Lisa, Viktor, Mamma, moster, V’s syster och M’s brorsa + tjej. Det blir trevligt! Och gott :) jag och M tar oss tillbaka till mellanstadiet och fixar en marängsvisch (?) till efterrätt. Mmmm!

Men alltså. Jag måste bara berätta. Jag hade väääärldens bästa godisautomatsupplevelse i går. Inte för att jag har särskilt många, men den här kommer nog att toppa för all framtid. Hör nu här:

Jag och M har precis landat på arlanda och ska ta Upptåget mot Uppsala. Nere på perrongen så känner jag hur det där semester-godissuget sätter in och passande nog så står där en godisautomat. Efter en stunds fundering så bestämmer jag mig för en daim. Jag lägger i tio kronor i automaten och när jag ska trycka in ”37” för att få min daim så står det på displayen ”Du har 25 kronor tillgodo”. What? jag hade ju bara lagt i en tia. Smart som jag är trycker jag på returknappen och om om det vore högsta vinst på enarmade banditen så bara rasslar det till i maskinen. 35 kronor får jag tillbaka. TRETTIOFEM! Då hade jag alltså tjänat 25 spänn. Lägger i tio av dem och får min daim.

godisauto

Efter att ha fått dela större delen av den med min M så skickar jag honom att köpa en till. De var ju ändå gratis :) Men någonstans där så tappar godisautomaten sin magiska kraft och struntar i att ge oss en daim. Den trillar liksom inte ner. VA!? Vad är nu detta? Vi försöker bonka på maskinen så att godisen kanske trillar ner, men utan resultat. Men ungefär här så återfår godisautomaten sin magiska kraft igen och på displayen kunde M läsa ”Upprepa val”. Så han trycker in 37 igen och då kommer inte bara en daim utan två. TVÅ!!

Kan ni förstå att den magiska godisautomaten blev poppis. Vi fick tre daim och fem kronor, haha. Så jäkla bra. Lätt min bästa godisautomatsupplevelse ever ;)

happyface

Jag ser berusad ut, men det är bara av lycka, jag lovar.

Nä hörrni, nu när jag fått dela denna upplevelse med er så ska jag vara lite social med dem i köket. I morgon åker vi till London. Hoppas ni också får en bra helg. pusspuss

  1. 05 feb 2010 · 8:24 e mminna

    maskinen fattade att ni var dösugna på daim, helt enkelt. ha det så bra i helgen!

  2. 05 feb 2010 · 11:01 e mZarah-Lou

    hahaha! Underbart! Vill ha en sådan maskin i min lägenhet, men då skulle inga vänner få använda den.. hehe
    man vill ju inte förlora på kuppen ;)

  3. 07 feb 2010 · 2:37 e mVanilla

    Härligt med London! :-)

  4. 07 feb 2010 · 8:23 e mLinda - ehtela.com

    Det var inte illa :) hehe

  5. 07 feb 2010 · 10:02 e mKatja

    jäkla bra automat! Var med om nästan samma sak i USA; först kom det ingenting och jag blev riktigt förbannad då jag inte hade så mycket växel på mig, sedan sa den ”upprepa” och jag fick två påsar chips fast jag betalat för en! Tjoho!

  6. 09 feb 2010 · 12:56 f mDessi

    Hahaha! Grymt! :)

  7. Bra grej det där, har räddat mitt blodsocker många gånger!

    Mvh Camilla

  8. 11 feb 2010 · 12:23 e mGaggan

    En uppdatering från London skulle vara kul

    Kram

Tyck till