I kväll tar jag och M flyget ner till Arlanda och sedan vidare till Uppsala för att hälsa på våra syskon som bor där nere. M kommer att stanna i Uppsala i helgen men jag, Lisa, Mamma och min moster Kolle drar vidare till London på lördag morgon. LONDON! Yeah!! Det ska bli superskoj med en weekend i storstan :)

Vi kommer tillbaka till Uppsala på måndag kväll och sen är jag tillbaka i Luleå först på onsdag. Så det blir nästan en hel vecka borta och det ska bli såå skönt med miljöombyte. Det känns som att jag inte sett annat än Luleå och Piteå på braa länge. Dock kommer jag ju att sakna lillskruttan, som jag dock vet kommer att få det bra även fast matte är borta :)

9777krak

Sist vi var på weekend var i Krákow. Här är Lisa vid nån kyrka eller nåt ;)

Så i dag ska jag packa och fixa lite med sånt och sedan lämna av Signe i byn hos hundvaktarna. Buhu, då kommer det nog en liten tår!

(En liten parentes. Min älskade M är väldigt dålig på att säga just ”packa pappas kappsäck” sådär snabbt ni vet. Han blir superstressad och det blir bara fel fel fel. Men en gång så satt han och laddade väldigt länge för att fixa en riktigt bra omgång. Först; helt tyst. Sedan; ett maffigt utrop ”PAPPA!”. Det blev hans ramsa. Inte så bra. Fast viktigast är väl att kämpa väl…)

  1. 04 feb 2010 · 11:07 f mCharlotte

    O så en tripp till sthlm o fika me mej ;)

  2. 04 feb 2010 · 12:54 e magneta

    Nämen ha det så roligt i London, allihopen!

    Kramar

Tyck till