Källarrenoveringen

traaak

Signe tycker att det är jäääättetrist när matte och husse är nere i källaren och renoverar hela tiden. I alla fall när man inte får komma ner och nosa i spånet.

I dag har vi varit hemma och renoverat i källaren. Mest M, måste jag säga. Min insats var väl typ att sopa golvet, hålla i någon bräda och åka och handla slippapper… M har varit jätteduktig och nu är det bara pyttelite småfix kvar på taket. Ja, det ska målas vitt också såklart, de bitarna som fortfarande är omålade. Panelväggarna börjar också vara klara men stenväggen ut mot vägen ska målas vit i morgon. Trappen har M börjat slipa och den ska också bli vit. Opraktiskt men snyggt :) Sen när allt målande (och lite annat fix) är klart så börjar vi nog lägga golvet. En oljad ekparkett ligger och väntar här i vardagsrummet, det kommer bli supersnyggt!

kallaren1
kallaren2

I den här videon, i början, kan ni se hur det såg ut innan vi slog ut väggarna.

  1. 14 jan 2010 · 10:14 e mLinda - ehtela.com

    så spännande att få följa renoveringen :)

  2. 14 jan 2010 · 11:07 e mLisette

    Aww vad gumman såg ledsen ut!
    Haha hon tråkigt att inte stå i centrum :P

  3. 14 jan 2010 · 11:08 e mLisette

    ”tycker det är” kanske det ska stå där emellan också haha.

  4. 14 jan 2010 · 11:57 e mAnnaMalin

    Hihii såg filmen, vad SÖT och så duktig! Kanske ska försöka lära Novia det också. Nu är det sitt, ligg, snurra runt, vinka och vacker tass som hon kan i stort sett.. får nog avancera snart ;-)

    Ja, jag tycker allt ni ska köpa en sådan. Mycket uppskattat!

    Tack :-) Kul med lite variation. Insåg att den blev lik din när jag kikade in här nu – kanske låg ngn undermedveten inspiration fr dig :P

    Sitter du också uppe och väntar på din journalist till sambo? ;-) Det gör jag…

    Sov gott! Kram

  5. 15 jan 2010 · 12:04 f mAnnaMalin

    Haha, seg reaktion här, men det är ju faktiskt lustigt att du kollade på en sådan idag med ju! :-) Skulle bara tillägga det ;-) (Vi synkar tydligen rätt bra ibland!)

  6. vad spännande! älskar när man får följa med på såna här projekt! :D

Tyck till