goodmornin

Signe undrar om man kan få smaka lite korvmacka?

Jag gjorde ett nytt försök i dag till en lugn och skön morgon med en smarrig frukost. I dag gick det bättre än i går då min chef ringde efter två tuggor in på mackan och frågade varför inte jag var på jobbet. Då hade jag tagit fel på vecka!!! Panik. Rejsade till jobbet så fort jag kunde och där var den mys-och fixardagen!

I dag har jag lite att stå i. Ska hämta två kompisar på bussen/flyget och så hade jag velat hinna åka och träna också och städa huset. Hmm, we’ll see..

Signe har för övrigt dreglat som tusan i natt. Why? Måste kolla upp det, för det är ju helknas.. Någon som vet varför? Har kollat i munnen och allt ser bra ut, vad jag kan se.

  1. 06 jan 2010 · 2:54 e mLinda - ehtela.com

    haha fy för såna mornar när man måste rejsa iväg! ang dregglandet så hade vår katt musse det så till och från i något dygn , var ingen fara sa de på djursjukhuset så länge han inte visade på andra sjukdomssyndrom som trötthet eller drog sig undan osv. kan tydligen bli så när djur ätit nåt dumt eller så. men ring och hör med veterinär för säkerhetsskull :)

  2. 06 jan 2010 · 4:42 e mBeyond the sun

    Kan ju också vara som det är med barn, att de dregglar när de håller på att få nya/byta tänder..

  3. 07 jan 2010 · 12:40 f mAnnaMalin

    Hej! Svarade förut, men tror inte jag fick iväg det :/ Inge kul att hon dreglar, vet hur det är :( Om det har fortsatt rekommenderar jag verkligen att ni träffar veterinären. Novia hade en halsinfektion och hade svullna mandlar i och med det. Vi fick penicillin mot det och det vände väldigt snabbt (vill minnas att det tog några timmar, så minskade dreglandet sakta…). Kan ju vara annat också, kanske någon tand om krånglar eller liknande? Kan ju också vara något annat i halsen som stör. Hoppas det löser sig snart och att hon blir bra lilla tjejen!! Håller alla tummar! :-) Krya-på-kram från mig och Novia!

  4. 07 jan 2010 · 10:30 f mkriss

    Hundar kan vara väldigt lik oss människor ibland. En vanlig anledning till dreggel är saknad av mig, så kom hit till stockholm så ni två slutar dregla nångång! ;) Jag saknar er! puss

  5. 07 jan 2010 · 12:40 e mAnnaMalin

    Sv: Jaa, det var så mys att se en liten rödis till ;-) Tänkte på Signe då också, hon och den lilla vi träffade är de enda jag sett som ser ut som vår tjej med vit prick på pannan :-) Våra sötisar!!

    Mys att ni kanske ska skaffa en till. Som du säger, det är ju mkt för de små som man vill ha en till. Perfekt att de har sällskap när man är iväg. Blir det en liten cavalier till då isf? :-)

    Kram!

Tyck till