sushi

Nu är jag i byn hos mamma och pappa. Var så sugen på sushi + lat, så jag köpte med mig lite sushi på väg hem och mumsade på till middag… Soo good! Har en nyttig vecka just nu och jag är sjukt sockersugen, men nej! Jag ska inte! Jag har skrivit ett litet kontrakt där jag inte får äta något onyttigt när M är borta i London och om jag inte håller det får jag inte köpa någon Satio 2009. Hehe, hittils funkar det som morot i alla fall ;)

signesover

Signe har installerat sig väl här i byn och startade sin vistelse med att sova i två timmar på kökssoffan. Min älskade lilla sötkorv :)

Så är läget här i byn. Emma har kommit förbi och myser med en gossjuk Signe och nu ska jag övertala dem båda att gå ut och gå.

Vi har förresten fått snö igen! Signe är så söt när man är ute; skuttar och hoppar i snön, borrar ner nosen och när hon sen tittar upp är hon helt snöig om hela ansiktet. Älskade lilla hjärtat

  1. 15 dec 2009 · 9:46 e mminna

    när ska du bjuda mig till byn då? ingegerd o anders har ju icket träffat egil.

  2. 15 dec 2009 · 10:44 e mMia

    Sötisen..! Oj vad jag också är sugen på sushi…!

    Får ta en sushikväll när lisa kommer :) Kanske göra egen :)?

  3. 16 dec 2009 · 5:34 e mVanilla

    Ja, sushi är riktigt gott! Det har blivit ganska ofta hemma hos oss på sista tiden eftersom jag inte har haft tid att laga mat… :-P

    Kram

Tyck till