smarties

Jag skulle nog säga om mig själv att jag är en smart tjej. Inget übersnabbt mattegeni och ingen som kan räkna upp talet pi’s 300 första decimaler, men ändå. Smart. Men även smarta tjejer kan göra osmarta saker, det vill jag att vi är överrens om innan jag fortsätter. Okej?

Så, då fortsätter jag.

I dag i kassan så kom en kvinna som skulle köpa en adventsljusstake att ha i fönstret. Dock hade dom tagit slut, så hon kom med butiksexemplaret. På detta butiksexemplar runt ett av ljusen satt en lite tjockare plastficka med prisinformation fäst med en sådan där ”plastlina” som man fäster prislappar på kläder med, ni vet? I alla fall. Då skulle ju jag ta bort den, men den var sjukt seg och gick inte att slita bort, så jag vänder mig om till min kollega som sitter bakom mig och frågar om hon vet om vi har någon sax någonstans. Men nej, ingen sax. Då säger mannen bakom adventsljusstake-kvinnan i kön att ”du kan ju bara lyfta upp prislappen”.

….

Och ja, så rätt han hade. Så lätt det gick att bara lyfta upp prislappen över ljuset istället för att slita eller klippa av det.

Smart tjej, som sagt!

Och nu i kväll visade det sig för övrigt att jag är tillsammans med en väldigt smart kille. Han hade bränt ner några Prision Break-avsnitt att se på DVD:n nere i vardagsrummet istället för att slippa sitta uppe vid datorn. Men när han ska börja se det andra avsnittet så märker han att allt är dubbat på tyska. Damn! Då får han den kloka idén att gå upp och se det på datorn istället, för på något konstigt sätt så tänkte han att just det avsnittet inte skulle vara dubbat om han såg det på datorn istället för på TV:n…. Fastän den enda skillnaden var att det ena var bränt på en skiva och det andra låg kvar på datorn.

Nåja.. Det var inte våran dag i dag. Den enda som inte gjort bort sig i dag, det är Signe. Tur att hon håller hedern uppe i den här familjen.

God natt!

  1. 02 dec 2009 · 6:22 f mJunitjej

    Vilken söt blogg du har!

  2. 02 dec 2009 · 10:16 f mLinda - ehtela.com

    Hihi :)

  3. 02 dec 2009 · 11:07 f mTherese

    Haha. Det kanske blir automatiskt dubbat till tyska när man bränner, vem vet? ;)

    Jag brukar också vara sådär smart. Haha. Vanligtvis tycker jag att jag är helt okey på engelska o igår skulle jag säga nåt på engelska för jag skulle härma nån o skulle säga att jag gör mig klar. ”I’m doing me ready”. Haha :P

Tyck till