oh lordy

okej, vad är klockan? nollfyra tjugoett och jag har precis stigit innanför dörren här hemma på Drömvägen, efter en helt vanlig dag på skolan. (Eller hur det nu var med det.) Pheeew!

Vi har jobbat med ett inslag om Haidas pappa hela dagen och om hur det var när han kom till Sverige. Vi började filma i Luleå vid halv tio och sedan satte vi oss i bilen och körde till Piteå där vi har suttit och redigerat från ett på dagen till tre på natten. Det är ju helt insane. Men som tack för vår otroligt heroiska insats så slipper vi Piteå i morgon, och det är ju jäkligt skönt. Jag ska få sova länge i morgon och på kvällen ska jag och Baby gå och se Lars Winnerbäck. Great!

Något som dock inte känns så great är de sjukt jobbiga bröstsmärtor jag får från och till nu, sedan någon månad tillbaka. Det är som en bultande, molande värk i bröstet, upp mot halsen, ner mot magen och bak mot ryggen. Jättekonstigt alltså. Och ont!

Haida sa att det kanske är mina bröst som växer, men tyvärr tvivlar jag att det är det… Men positivt tänkande kanske vore något?

Nu har jag klämt i mig två hårdbrödmackor och dagens middag var därmed fixad och nattsurret måste få ett slut. En svamlig och trött Linnéa vid tangenterna i dag. GOD NATT!

ps. nu damp tidningarna ner i brevlådan. det är ett tecken på att man är uppe för sent.

ps2. bröstsmärtorna igen! AJ, jag DÖR!

  1. 25 nov 2009 · 7:54 f mWifie

    Ångest?

  2. 25 nov 2009 · 7:59 f mDessi

    Shit vad ni varit duktiga! :D

    Jag har ännu inte gått o lagt mig.. Eller jag ska till skolan kl 10 men har inte kunnat sova inatt så jag har varit uppe.

    Du borde verkligen kolla upp den där smärtan! Det låter inte så bra..:(

    *kram*

  3. 25 nov 2009 · 8:10 f mminna

    Men shit att komma hem så sent från skolan. Gah! Fattar inte hur du orkar…

    Men du. Egil börjar bli stor… När ska du fota honom? ;)

    Bröstsmärtor = stress?

  4. 25 nov 2009 · 8:29 f mAgneta

    Oj, oj vilken sen/tidig(?) arbetsdag! Men hörru, mars pannkaka till doktorn idag!!!

  5. 25 nov 2009 · 8:34 f mLisette

    Shit! Hoppas du sover gott just nu iallafall, haha.
    Hade också smärtor i bröstet för ett tag sen, inte riktigt som dina men om du är orolig tycker jag du ska kolla upp det.

  6. 25 nov 2009 · 8:43 f mJosefin

    Det kan vara stress över vad du vill göra med din framtid som du verkar oroa dig mycket över. Man kan få ont på det viset du beskriver. Lite som en kroppslig ångestattack. Kroppens sätt att reagera på att du oroar dig mycket? :/

  7. 25 nov 2009 · 4:41 e mhaida

    Haha:P

    Brösten växer när sa jag det ?? 03.30 påväg hem från piteå? hih Men vi hoppas att det är det iaf än något annat:P….

  8. 26 nov 2009 · 12:21 e manonym

    Du kanske är gravid?!.. Det är jag och har ont ont ont i brösten..

Tyck till