Working ten to one

Klockan är 01:12 och jag sitter fortfarande på skolan. I Piteå. Sex mil hemifrån. Och vet ni? Jag vill inte vara här! Jag vill vara hemma med M & Signe, i sängen och sova. Gaah!

Vi, jag & Josefine, har varit på skolan sedan fyra för att fixa det här inslaget om gymnasten som ska vara klart till på torsdag. Egentligen hade vi bara tänk vara här en stund i dag och åka hit i morgon också, men vi satsade på för fullt för att hinna klart i dag så att vi skulle slippa åka hit i morgon. Det är ju trots allt 12 mil tur och retur… Nog för att klockan är över ”i dag” men nu är vi i alla fall klara. Och trötta. Och hungriga.

Och jag som jobbade i dag också 10-15 på mitt nya jobb. Förstår ni hur mycket det var att ta in då? Stackars mitt lilla huvud, denna dagen har varit elak mot dig.(Men det gick bra på jobbet, jag blir nog en riktig stjärna på det där;))

Känns för övrigt inte så kul att sätta sig i bilen nu men Josse har lovat att sitta och säga PIIIP PIIIP PIIIP med jämna mellanrum så att jag inte somnar ;)

  1. 04 nov 2009 · 8:45 f mTherese

    ÅH! Vad duktig du är!

  2. 04 nov 2009 · 5:33 e mVanilla

    Oj, vilken galen dag! Skönt att allt gick bra! Vad är det för jobb du har börjat på?

    Kram

  3. 04 nov 2009 · 7:12 e mErika

    Shit vad sent ni pluggar! Min hjärna fungerar inte efter klockan sex, det var plåsamt jobbigt när jag pluggade och ibland hade labb mellan fem och nio på kvällen.

    Skönt att nu blev klara iaf!

  4. 05 nov 2009 · 3:09 e mGaggan

    Kul att du fått ett x-tra jobb. Lite extra kosing sitter aldrig fel.

    Din nya signatur får nu blir ”snabbköpskassörskan”

    Kram Gaggan

  5. 05 nov 2009 · 9:32 e mMalin

    Det var duktigt gjort måste jag säga :)

Tyck till