Här får ni en bra låt att sjunga med till på lunchrasten. Jag älskar sådan här musik :)

Nu är Henrik på väg hit för att äta lunch (en delikat sådan såklart; gröt). Han är en bra vän till mig och en gång i tiden var vi faktiskt tillsammans. Nu är det dock väldigt okomplicerat och vi är bara vänner och har en bra relation. Har du någon kontakt med ditt ex? Vad skulle du tycka om din partner umgicks med hans/hennes ex? En, många gånger, väldigt känslig fråga det där!

  1. 30 okt 2009 · 12:36 e mSandra (f.d grannen)s

    Jag tror jag skulle känna att det beror helt på hur,varför och när det tog slut. Har det gått flera år och det inte varit några hard feelings och så så skulle jag nog inte bry mig. Men har det varit en omtumlande resa till att bara bli vänner (mycket hit och dit, känslor osv inblandat) så kanske jag skulle vara lite mer tveksam om min partner umgicks allt för ofta och nära med sitt ex. Men sånt där beror helt på situation. Så länge man liksom aldrig smyger, undanhåller något osv för sin partner om sin vän (ex) så är det väl ok. Sen kan jag känna att jag gärna skulle se att man kan umgås allihopa också, som med alla andra vänner man har. då får ju partnern se att man bara är vänner….

  2. 30 okt 2009 · 3:31 e mEmma

    Jag och Anton är ju bästa kompisar nu :) känns mycket bra, vi snackar ju om precis allt.

    Men då har ju inte nån av oss haft ett riktigt förhållande efter att det tog slut mellan oss… kanske kan bli lite konstigt om man blir ihop med nån. Men den dagen den sorgen.

    Skulle min karl vara vän med sitt ex så skulle det kännas lite konstigt, men då är jag väldigt svartsjuk av mig också.

  3. 30 okt 2009 · 4:02 e mBeyond the sun

    Det beror nog lite på faktiskt.. Varför det tog slut, för hur längesen och hur nära relationen är och hur ofta dem umgås och hur.

    Det jag stör mig på är att min pojkvän har sms kvar från sitt senaste ex och har nallarna kvar från sitt första ex han var tillsammans med i 6 år och förlovad med. På högtalarna vid datorn.

  4. 30 okt 2009 · 5:05 e mDen lilla kakan

    Oj, det beror på så himla mycket.
    Var det nyligen man gjorde slut så BIG NO NO NO!
    Om det va länge sen så fine, men kanske att man själv vill träffa personen i fråga innan pojkvännen springer iväg med henne isåfall :)
    Jag brukar inte va svartsjuk men det finns gränser. Tror man får tänka lite själv hur man själv vill bli behandlad för att veta själv vart gränserna kan tänkas gå..

    O du, den där låten är sjukt bra :) Vi oldies-diggare ;)

    KRAM!

  5. 30 okt 2009 · 8:00 e mLisette

    Ah älskar den här låten! haha

  6. 01 nov 2009 · 8:01 e mjohanna larsson

    jag har en väldigt bra relation med ett av mina ex, och min nuvarande pojkvän och sambo är nära vän med honom också. Det funkar bra för oss, men det beror nog mycket på att jag och mitt ex inte hade någon som helst kontakt på ung två år efter att vi bröt upp för nu ung fyra år sedan. då trodde jag aldrig att vi skulle bli bästa kompisar en vacker dag :)kram

Tyck till