Det blev en bra dag

”I’m gonna make this a good day!” skrev jag i går innan jag for iväg till skolan. Och vet ni? Det blev en bra dag. Trots att jag var ganska trött och seg på skolan så kunde vi roa oss på rasterna, som ni ser. Häftig grej förresten, en airzooka :)

skolan

Jag med en airzooka, Madde & Josse

Lektionerna i går handlade som sagt om ljud och mikrofonteknik. I slutet av dagen då vi höll på att spela in en intervju så ringde det i telefonen. Det var en bra samtal! Det var från en matvarubutik där jag ska få börja jobba extra som kassör. Great! Jobb! Great! Jag vet inte hur mycket det är, men alltid något, eller hur? :)

shopsigne

Sötaste Signe & grejerna från Cubus

När jag kom hem från skolan hade baby fixat middag och efter det for vi in till stan en sväng för att gå på Cubus där det var kvällsöppet och 40% på allt. Köpte en bra t-shirtBH (väldigt söt med spets runtom!) och en otroligt skön svart baströja med knappar på ryggen. Och efter stansvängen fick jag med mig M i soffan till DHW, inte dåligt :) Det blev en bra dag :)

Nu sitter jag och ser på Grey’s och känner lite att damn, det har tappat det. Det är inte lika bra längre! Vad trist! Men jag ser ändå… I dag har vi fixat lite här hemma och så har vi storhandlat och bjudit Minna & Nora på middag.

Nu: byta ut datorn i knäet mot Signe och mys. puss

  1. 28 okt 2009 · 11:08 e mJennie

    haha ser ut som ett farligt vapen det där ;P

  2. 28 okt 2009 · 11:09 e mleja

    Ja, verkligen superfarligt ;)

  3. 28 okt 2009 · 11:52 e mBeyond the sun

    Känner också att Grey’s har tappat bort sig lite, allra helst efter deras sammanslagning med Mercy West. Hoppas på uppryckning till nästa vecka! :)

    Skönt med en bra dag, hoppas du får många fler sådana och grattis till extrajobbet, alltid något :)

  4. 29 okt 2009 · 4:20 e mAnnaMalin

    Kul med jobbet! :-)

    Jaa, det vore SÅ kul ju om de fick leka ihop! Men ngn gång vore det verkligen roligt om ngn av oss har vägarna förbi den ene så de kan ses tycker jag :-) Känns som de skulle passa så bra ihop som typ är i samma ålder och så lika! :-) Hur sött liksom?!

    Kraam!

  5. 29 okt 2009 · 7:20 e mDen lilla kakan

    En såndär airzooka va det en bartender som sköt på mig med en gång :D
    Haha utan att jag visste det så ba flööög håret.
    Bra tryck i dom :)

  6. 01 nov 2009 · 1:57 e mLinda - ehtela.com

    ja tankens kraft är stor! bra att det blev en bra dag :) och grattis till jobbet! kram

Tyck till