Pablo & jobbintervju

Det har varit dåligt med uppdateringar på senaste. Känner mig lite omotiverad och är sugen på att göra något nytt med bloggen! Funderar på att flytta den till blogg.se och så hade jag velat ha någon snygg presentationsbild på mig. Någon duktig fotograf som är sugen? ;)

Har ju glömt att berätta hur det var på Pablo Fransisco i lördags. Det var skoj! Han hade en hel hög med kompisar som var ”förband” och de var minst lika bra. Hade nog varit tråkigt med bara Pablo sådär länge, så vi är nöjda! Efter showen så gick vi till David och Emelie och sedan vidare till Invit. En trevlig kväll!

pablo

Me, me & my boo, Pablo

I dag har jag varit borta hela dagen för att redigera ett inslag på skolan. Ååååh, så länge och ååååh så drygt! Jag var inte hemma förr’än efter sju (!!). I morgon ska vi dit igen OCH på fredag! Suck…

En väldigt rolig grej var dock att det ringde en kvinna från en klädbutik i dag och ville att jag skulle komma in för en intervju på fredag. De behövde tydligen extrajobbare. Superroligt ju! Åh, vad jag vill ha det jobbet och det ska jag f-n visa dem! :) Men vad ska jag ha på mig!? :O

Nu ska jag gå ut och gå med mitt älskade lilla hjärta som jag har saknat såå hela dagen! puss

  1. 21 okt 2009 · 10:41 e mJosefin

    Jag hade varit sugen ;P fast bor ju inte i Luleå!

    Men du .. blogg.se har ju massor med problem jämt, wordpress är det bästa bloggverktyget någonsin! :D

  2. 21 okt 2009 · 10:42 e mJosefin

    Fel länk ;P

  3. 22 okt 2009 · 12:40 f mMattias

    Bra dumt att byta. Blogg.se är segt och fungerar bara ”ibland”.

  4. 22 okt 2009 · 3:46 f mCarro

    Fan vad skumt, dina senaste inlägg syns inte på min bloglovin’ så nu ser jag att jag har missa, började undra varför du inte hade uppdatera ngt:) även om det har varit lite tyst i stor allmänhet också:) Måste fixa det på ngt sätt!

    Vad är det för fel på den blogg du har nu? varför vill du byta?:)

    Vi borde ta några bilder någon dag, vad sägs?

    Grattis till intervjun, vad avis jag blir, och en klädbutik också, gud vad roligt!

    (Hehe, vad osammanhängande kommentar det blev:)

  5. 22 okt 2009 · 6:43 f mEveline.

    Fattar inte varför folk klagar på blogg.se ovan. Visst – det har sina sega stunder, men som helhet tycker jag det är den bästa bloggsidan av dom jag provat iaf. Lätt att hantera, väldigt smidigt och går att göra snygga designer utan allt för stora kunskaper :) Tycker absolut du ska fundera vidare på det. Inte för att det är något fel på bloggen du har nu iofs, men förändring är alltid kul.

    Lycka till med intervjun, hoppas du får jobbet!

  6. 22 okt 2009 · 10:19 f mTherese

    Nån duktig fotograf kan jag väl inte säga att jag är (även om jag skulle vilja vara! :P), men det hade varit kul att fota dig. Du ser så bildskön ut :)

    Läste i NSD att ”förkillarna” till Pablo satte guldkant på showen, hade gärna gått, men över 1000:- för oss båda + skaffa barnvakt + köra hem i mörkret massa mil + min bihåleinflammation fick mig att sluta bort det :(

  7. 22 okt 2009 · 1:11 e mBeyond the sun

    Min pojkvän är en grym fotograf, så om du kommer ner till Stockholm kan vi nog ordna det! ;)

    Blogg.se är smidigt att använda och allt det.. Men att det är segt som sirap varje kväll efter kl 18:00 drar ner det ganska mycket, för det tar tio minuter att ladda en sida. Inte så roligt :(

  8. 22 okt 2009 · 2:39 e mPernilla

    Jag tyckte blogg.se var så segt och tråkigt. WP har så mycket mer möjligheter designmässigt med fler olika teman, tillägg (plugins) och stilar att välja på, tycker jag… Men jag är ju ingen expert på kodning och så kanske blogg.se har utvecklats sen jag hade det.

    Lycka till på intervjun!

  9. 22 okt 2009 · 3:31 e mPetra ♥

    byt inte till blogg.se för det är så himla segt alltid! Ibland kommer jag inte ens in på startsidan. :/ Lycka till med intervjun! :)

Tyck till