I dag har jag varit på arbetsförmedlingen på något slags basmöte. Jag antar att det bara är att vänja sig, för nu blir det väl möten hit och dit på AF. Det var några som undrade varför jag anmält mig på arbetsförmedlingen nu när jag pluggar. Jo, jag tar inget studielån nu och har väl tänk att om jag skulle få ett jobb så hoppar jag av skolan. Alternativt att jag försöker att jobba och plugga samtidigt om det funkar. Jag hoppade ju på den här utbildningen lite för att jag ändå inte hade något annat att göra. Jag ville ju inte fortsätta på sjuksköterskeprogrammet men jag hade ju inget jobb när hösten kom. Därför tänkte jag att jag lika gärna kan prova den här utbildningen som jag ändå är väldigt nyfiken på. Dock känner jag ju att eftersom jag redan pluggat i 2,5år så vill jag vara noga med vilken utbildning jag väljer nästa gång det blir frågan om studielån. Den utbildningen blir ju den absolut sista jag provar på och då måste det vara rätt! :) Och den här utbildningen känns mera.. osäker, med tanke på arbetsmarknaden och därför vill jag inte ta lån. BLA BLA BLA. Nu vet ni!

Efter mötet på AF så mötte jag upp M på helex och körde lite i gymmet och gick på bandet innan vi for hem och åt lunch. Sen har jag hunnit med att tvätta tre maskiner som inte var på min tid i tvättstugan (märkte jag sen) – jag hade tagit fel dag! Då fick jag skämmas och be om ursäkt men han var snäll och blev inte sur :)

I kväll är det tjejkväll här hemma på drömvägen. Jag, Signe, Emma & kanske någon till ska se Idol och äta cheesecake (världens godaste, vilken dessvärre innebär en långpromenad i morgon…). Det blir mys!

lovinleaves

Nu ska jag dammsuga vårat otroligt skitiga golv. Det ligger lite lövbitar här och där. Så vitt jag vet så är det en i den här familjen som gillar/är besatt i löv… Hon är lurvig och fyrbent men kan dessvärre inte dammsuga själv.

Puss på er!

  1. 09 okt 2009 · 10:53 e memma

    she’s lövly…

  2. 10 okt 2009 · 8:37 f mTherese

    Men är du inskriven på AF fast du pluggar? Det får man inte vara, trots att man inte tar studielån (man får inte vara det fastän man inte tar studiebidrag – man tycker ju att man borde få göra vad man vill på sin fritid, men icket?) Hur har du kunnat frångå systemet, berätta åt mig om det finns nåt kryphål jag inte känner till :D

Tyck till