Nu är det dags igen. Det är måndag, det är början på en ny månad och jag har aldrig någonsin känns att det är dags för en förändring mer än nu. Så även fast det är dentjugoelfte gången i ordningen så säg inte ”Jaha Linnéa. Så du ska göra ett försök IGEN!?” utan säg istället ”Yeah! Vad roligt att du känner dig motiverad att förändra. Lycka till!” För nu kör vi! Ett nyttigt liv :) Mera motion, nyttig mat och mindre av sånt i inlägget nedan (dom har åkt in i frysen).

Jag har redan börjat den här måndagen med en sväng till gymmet för första gången sedan i maj (!!!) och så har vi ätit en nyttig lunch och nu ska jag och Signe ut på en ”långpromenad” (långa promenader med en valp blir inte så jättelånga direkt). Wish me luck! Ni får veta minuskilona sen :)

 1. 05 okt 2009 · 4:42 e mCharlotte

  Hehe BRA FIALOTTA, GO GO GO !!!
  Jag och Micke snackade om att skippa Max i en månad o försöka laga lite hälsosam mat vi med.
  Frågan är bara hur jag kommer se ut då, som en pinne?! :S

 2. 05 okt 2009 · 5:11 e mTess [Flutur.se]

  Visst är det härligt när man känner den nya motivations känslan. Jag har nu börjat träna igen och har tränat i 1 vecka idag var jag ute och gick en slinga i skogen. Även om man startar om ofta så kämpar man fan vidare. Lycka till för jag tror på dig.

  Kram Tess.
  (fd. stylish-b.se)

 3. 05 okt 2009 · 6:30 e mUH-HUH-ME.com

  Heja dig! :D

 4. 05 okt 2009 · 7:02 e mMickan

  Duktigt! Lycka till. Hoppas det går vägen. :) Jag måste också börja träna. Maten försöker vi för fullt med här hemma. Det går ganska bra faktiskt. :)

 5. 05 okt 2009 · 7:23 e mCarolina

  Känns igen det där.. :-) Tror det är bra att inte ställa för höga krav på sig i början bara, typ som att ”jag ska träna X antal ggr i veckan..”. Jag gjorde det och kunde inte hålla det och istället blev det så att jag la ner allt.. :-) Nu är det träning 1 gång i veckan som gäller och så försöker jag hålla igång med vardagsmotion som att cykla till jobbet istället, har blivit mycket bil senaste året..

  Lycka till nu! :-)

 6. 06 okt 2009 · 11:01 f mBeyond the sun

  Kör stenhårt!
  Jag har börjat med detsamma, ska börja simma några gånger i veckan och ändra matvanorna till det bättre :)

Tyck till