I dag fick vi åka tidigare till skolan för att vi skulle lämna igen en kamera som jag & Olle lånade i går för att filma till en skoluppgift. Om man lånar grejer så ska dom vara inne klockan 8:30 morgonen efter men vi som är från Luleå åker ju buss och våran buss är inte i Piteå förrän 8:45. Då frågade jag i går om det var okej att vi kom en kvart senare eftersom bussen inte kommer tidigare. Men nä, det var inte okej. Och jag blir så less! Vad spelar 15 minuter för roll för dem? Det var liksom inget snack, kommer vi en kvart senare så får vi böta 100:-…. Och vi som bor i Luleå får ju ändå åka extra svängar till Piteå (12 mil fram och tillbaka) bara för att kunna låna en kamera från första början. ORKA vara så jävla osammarbetsvilliga. Liksom nu är situationen så här: vi bor i Luleå och läget är mera komplicerat för oss – varför kan vi inte få dispans på 15 minuter de få gångerna vi lånar en kamera? Och om vi ska ta en tidigare buss så blir det 45 minuter tidigare på morgonen… AHHHHRGH!

Nåja. Jag har redan retat upp mig på detta (och andra skitregler) tidigare i dag så nu ska jag lugna mig…

I dag var vi i alla fall på skolan hela dagen och redigerade den här skoluppgiften som vi filmade i går. Och det gick…skit! Usch, jag hade noll inspiration och hann inte alls få till en bra film på de klipp vi hade innan vi skulle åka hem. Känns ju väldigt tråkigt att behöva visa upp något för klassen i morgon som jag inte är nöjd med.

Eftersom jag varit borta hela dagen i dag och M är ute på äventyr så har Signe fått vara med ”morfar” hela dagen. Jag var lite orolig att hon inte skulle sköta sig (hon blir alltid mycket mera..hm… ”livlig” när hon är någon annanstans än hemma) men det har gått bra! Efter skolan så for jag hit till mamma och pappa, där jag är nu och ska sova i natt, för att få pussa på min tjej och avlasta pappa från hundvaktandet. I morgon är det skola igen hela dagen och på kvällen blir det fest, så Signe stannar här i morgon med. Tur att jag har mina nära och kära som ställer upp när det kniper!

trottis

En hel dag i morgon utan mitt hjärta och jag kommer sakna henne!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen faktiskt. Lite konstigt att sova ”hemma” och inte i sin egen säng hemma ;) T’änkte gå upp tidigt i morgon så att jag hinner duscha och tvätta håret innan skolan. Vi kommer hem från skolan så sent i morgon så jag hinner inte det då. Full rulle hela dagen men det blir skoj :)

  1. 01 okt 2009 · 11:28 e mJennie

    Så mysig bild på henne :)

  2. 02 okt 2009 · 8:28 f mMinna

    Men gaah, jag blir galen på osamarbetsvilliga (och oflexibla!) människor. Läs min blogg så får du se ;)

  3. 02 okt 2009 · 11:24 f mCharlotte

    Fan vad snålt att ha en sån regel :( o inte ens kunna göra undandtag. Det är nästan som med busschaffisar, tror dom kör gasen i botten för att dom VILL va elaka, dom vill se människor missa bussen, det är deras enda njutning.. :)

    Kram påre ditt socker!

  4. 03 okt 2009 · 4:06 e mSanna - saos.blogg.se

    *svar* jojo, men du bestämmer ju själv hur du vill att bilderna ska framställas och Kenzas blogg har ju galet mycket mer läsare än Slitz, så lika många grabbar ser ju hennes bikinibilder som om hon skulle vara med i slitz. Dessutom är det ironiskt att hon skriver ”gamla gubbar” när snittåldern på slitz läsare är 27,7 år gammal. :)

Tyck till