I dag har jag varit på stallet. Red två hästar och var ute och promenerade med en tredje. Myys! Vet ni hur mycket jag önskar att jag var miljonär så att jag kunde få mitt eget stall och mina egna hästar? THIIIIIS MUCH!

Nu har jag ätit en sen middag bestående av plättar som jag, för en gångs skull, faktiskt lyckades riktigt bra med. Baby är på bio och jag och Signe ligger i soffan och tittar på TV4 Fakta. Det handlar om en man som flydde från Auschwitz. Väldigt intressant! Trots att jag varit och besökt Auschwitz så är det svårt att få in i hjärnan hur många som faktiskt dog i sådana där läger. Så hemskt! När vi var där så fick vi se högar av skor och hår från människor som gasats ihjäl. Det är svårt att förstå hur människor kan göra så mot varandra…

Här är lite bilder från våran resa till Kraków och Auschwitz. Resten av bilderna finns här.

Ingången till Auschwitz

Gata upp och gata ner med dessa byggnader, på den tiden fulla med fångar.

Nu ska jag krama min lilla tjej som ligger här bredvid mig och sover. Hoppas att ni har haft en skön söndag. pusspuss

  1. 20 sep 2009 · 10:48 e mMickan

    Mysigt med hästar! :)

    Ja, det är ofattbart det som hänt… Usch.

  2. 20 sep 2009 · 11:02 e mLisette

    Ja, djursjuksköterska som dom döpt om det till haha. Har velat det i många år men det gäller ju att ha rätt höga siffror på allt.

  3. 21 sep 2009 · 2:07 e mMadde

    Jag har oxå varit i Auschwitz…det var helt overklig. Vi fick se en film först innan vi gick ut i lägret. Jag glömmer aldrig den!!!! Fruktansvärt vad människan kan göra mycket ont.

Tyck till