TUR att jag bakade två satser scones för nu är det bara 4 stora bröd över, haha. Men det var trevligt med lite frukostbesök. Vi åt tills vi sprack, funderade på om Lady Gaga verkligen har snopp och såg Ps I love you.

Nu har jag lockat hit Minna som ska komma och äta lite sconesrester och sedan ska jag åka till mamma och pappa och skriva ut min CV och sedan tänkte jag ta en tur till stallet. Det är fint höstväder i dag och solen skiner! Men det blåser dock en hel del och det hade vi ju kunnat vara utan.

midsommartjej

Signe firar midsommar 10 veckor gammal. Emma har fotat

Det är så jobbigt när det blåser när jag är ute och går med Signe. Hon får korsdrag i huvudet eller någonting (öronen blåser ju upp) och blir på helspänn och ska jaga ALLT! Massor med löv som blåser omkring och det är ju bara hur kul som helst!… för henne ;)

I natt gick det jättebra med gumman som sov utan sin inhägnad. Jag vaknade kvart över sex av att hon tassade runt i rummet (kanske gnällde hon lite också) och då steg jag upp och tittade om det fanns någon kissfläck men hittade ingenting! Great! Dock så tyckte jag att vi nog kunde sova tills klockan ringde vid sju-tiden, så Signe fick hoppa upp i sängen med husse och matte. Hon var ganska nöjd med det så vi sov gott en timma till sen. Duktiga tjejen! Fast inte så duktiga matte som bröt mot sängreglen för en timmes sömn…

  1. 10 sep 2009 · 1:14 e mErika

    Haha, det där med att jaga löv är något som mammas hund fortfarande tycker är kul. Men med sina 9 år är han ju ingen valp längre…:)

  2. 10 sep 2009 · 7:03 e mCharlotte

    Haha korsdrag! ^^

  3. 10 sep 2009 · 9:13 e mViktoria

    Du får sticka henne en lite söt mössa :-)

  4. 11 sep 2009 · 7:23 e mLinda - ehtela.com

    haha ja vem hade inte börjat jaga allt som rör sig efter korsdrag i huvudet :D

  5. 12 sep 2009 · 3:42 e mE M S A N . S E

    Signe är så söt!

Tyck till