sushi sushi!

Vilken liten blogpaus det blev, helt oplanerat. Men det händer mycket, och bloggen har för en gångs skull kommit ganska långt ner på prio-listan.

Jag började ju min praktik i tisdags och har nu avverkat en, två, tre dagar på fyran. Kul! Mest har jag dock gått bredvid och kollat, men även fått göra lite grejer själv och sådär.

Jag har träffat basketspelare och kommunalråd, följt efter brandbilar och pratat med pensionärer. Och i dag intervjuade jag en man som var så lång mot för lilla mig, att jag fick stå på en tjock ordbok under hela intervjun för att komma i lite bättre höjd. Jag kände mig lite fånig där jag stod. Balanserades på den lilla boken. Men vad gör man inte för kvalitativ journalistik, va!? ;)

sushi.jpg

I kväll har jag varit med syrran o hennes kompisar o lagat sushi. Mmmmm!

Eftersom jag jobbar dag och M kväll den här veckan är kvällarna dyrbara. Den där halvtimmen vi hinner ha tillsammans efter att han har slutat jobbet och innan jag måste sova är dyrbar. Tänk att alltid ha det så här? Fy så hemskt.

Så nu ska jag stänga ner här, men håll utkik i nyheterna imorgon. Kanske att man hör min lilla speakerröst där någonstans… :) puss!

  1. 28 mar 2008 · 9:36 f mCatti | Bröllopsbestyr

    Iiih, kul att du får göra så mycket på praktiken. :) Eller jag, se mycket. :D Förstår att tiden med M är dyrbar när ni inte ses så mycket.. Och nu måste ni ju ta vara på varje sekund när du väl är här i stan!

  2. 28 mar 2008 · 2:47 e mCatti | Bröllopsbestyr

    Men tack! :D Det var kul att spela sliten partyprinsessa från 1700-talet just för att det är så INTE jag i vanliga fall. :D

Tyck till