Latlördag

mat3

Jag & Signe har varit hemma och segat i soffan hela dagen. Dagens middag gick även det i latmask-temat; pasta, broccoli & kryddig korv ihoprört med en pesto på soltorkade tomater. Och så en hårdbrödmacka med keso och timjan. Den mackan var för övrigt utsatt för ett flertal stöldförsök av min kesoälskande lilla vovve.

Hon är så söt min lilla tjej. Hon gillar inte att bli blöt och i dag har det ju regnat nästan hela dagen, så när vi varit ute i dag så har hon fått värsta knäppen och sprungit runt runt runt och gnidit sig mot saker och legat på golvet och krälat fram för att torka sig, antar jag? Även om hon inte var så fasligt blöt :)

Man märker också tydligt direkt vi går ut på bron att hon liksom stannar upp och tycker att måååååste jag!? Och så kissar hon så fort hon bara kan så att hon kan få gå in igen för att slippa regnet ;)

Nu ska vi se någon film här, men jag vet inte riktigt vilken än. Signe har tjatat hela dagen om att få se En chihuahua i Beverly Hills, men jag vägrar. Ska muta henne med en ostkrok så hon går med på något annat. Så, filmtajm it is!

  1. 30 aug 2009 · 10:59 f mLinda - ehtela.com

    haha! lilla signe, hon verkar så go :)

Tyck till